5 frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu izteikt skaļi

“ES NEZINU”

Visums, galvenokārt, ieklausās tajā, kas tiek izteikts skaļi, taču reizēm tas ieklausās arī mūsu domās, kas ir noformulētas kā kāda konkrēta vēlme, tomēr lasīt un atšifrēt mūsu zemapziņas domas tam nav pa spēkam.

“Vai gribat nomainīt darbu, iegūt paaugstinājumu, jaunas zināšanas vai atrast domubiedrus savu radinieku un draugu personās?” – to visu Jums prasa Visums, kas grib, lai Jūs savu atbildi precizējat, bet bieži vien tā ir ļoti neskaidra – es nezinu. Ja Jūs nezināt, tad gaidiet pārsteigumu, taču likteņa pārsteigumi biežāk izrādās ne visai patīkami, kā rezultātā, situācijas uzlabošanās vietā, Jūs saņemsiet tikai vēl papildus problēmas.

“MAN NEIZDOSIES”

Jums nepietiek zināšanu, tāpēc neizdosies izpildīt kādu grūtu uzdevumu, bet, ja Jums blakus atrodas kāds speciālists, kas ir gatavs palīdzēt ar padomu?! Maz brīvā laika, tāpēc nesanāks satikties ar draugiem, bet, ja Jūsu priekšnieks palaidīs Jūs ātrāk no darba?! Šādu situāciju sarakstu varētu turpināt līdz bezgalībai, taču būtība ir viena – viss ir iespējams, ja vien veiksme ir Jūsu pusē. Galvenais – neaizbaidīt to ar frāzi “man tas neizdosies”, jo šai frāzei ir ļoti negatīva ietekme.

“JA VIEN MAN BŪTU TAVAS PROBLĒMAS”

Reizēm, kad kāds sūdzas par, mūsuprāt, niekiem, mums tā vien gribas iesaukties – būtu man Tavas problēmas! Nešaubieties – pēc šiem vārdiem Jūs šīs problēmas noteikti dabūsiet, taču tā vairs nebūt nebūs tās patīkamās bažas, kas Jūs pamudināja izteikt šo frāzi skaļi. No ārpuses ideālā citu cilvēku dzīve var slēpt ļoti daudz nepatīkamu brīžu – konfliktus ar radiniekiem, problēmas ar mīļoto cilvēku vai sliktu veselību, tāpēc arī šī frāze Tev noteikti jāaizmirst!

“ES NEKAD TO NEDARĪŠU”

Nav svarīgi, vai runa iet par izpletņlēkšanu vai krāpšanu, liktenis izdarīs visu, lai Jūs no šiem vārdiem atteiktos, un, visticamāk, šī mācība būs skarba. Tādā veidā Visums vēlreiz pierāda to, ka cilvēks nespēk kontrolēt pilnīgi visus savas dzīves notikumus, tāpēc pacentieties būt ne tik kategorisks. Vienmēr uzsveriet, ka Jūs tā uzskatāt tieši tajā konkrētajā brīdī, bet Jūs nezināt, ko Jūs par to pašu domāsiet pēc tam.

“ES NEESMU SKAISTA (-S)”

Ārējais skaistums – tā ir tikai citu cilvēku uztvere, kas nav atkarīga no Jūsu sejas vaibstiem, kā arī ne no Jūsu ķermeņa proporcijām. Pasakot skaļi “es neesmu skaista (-s)”, tāpat jebkuru citu līdzīgu frāzi, Jūs norādāt Visumam, ka Jūs ar to esat diezgan apmierināta (-s), tāpēc, lai arī kādas pārmaiņas Jūsu izskats nepārdzīvotu, apkārtējie turpinās domāt tāpat kā Jūs.

 

Leave a Comment