5 noteikumi priecīgam ģimenes atvaļinājumam

  1. Upurējies

Es un mana meita, kurai ir 29 gadi, bieži ceļojam kopā. Un tikai nesen es sapratu, kā vairāk izbaudīt un mazāk strīdēties- dari to, kas tev nepatīk savas mīlestības dēļ un aizveries par to! Mana meita ir piedzīvojumu meklētāja, bet es- ofisa žurka. Kad viņa gribēja jāt ar zirgu līdz vulkānam, tad es gribēju zvilnēt pludmalē. Es tomēr to izdarīju un pēc tam saņēmu ciešus apskāvienus un uzslavas no savas meitas. Lūk, kādēļ ir vērts dalīt piedzīvojumus!

  1. Vienkārši ēd

Tas ir pietiekami nervozi, kad nezināmā vietā ir jāatrod “perfektais” restorāns, kur vēl ir pieejams galdiņš un visiem gribētos iet. Lētāk un ērtāk bieži vien sanāk noīrēt kādus apartamentus ar mazu virtuvīti, kurā tad var pats sev uztaisīt to, ko vēlas, kad vienīgais iemesls, kāpēc tu ēd ir izsalkums.

  1. Apzinies robežas

Ja tu dodies atvaļinājumā ar savu mazo brālīti vai omīti, tad zini, ka tas būs temps, kā jūs visi pārvietosieties. Notikumu gaita un ātrums ir atkarīgs no lēnākā cilvēka kompānijā. Samierinies ar to un ņem to vērā, lai arī plānojot aktivitātes tu nebūtu pārcenties ar ekstrēmām vai straujām nodarbēm.

  1. Atpūtieties cits no cita

Tie, kuri nav pieraduši pavadīt ikdienā 24 stundas kopā ar saviem ģimenes locekļiem, visticamāk būs nepieciešams arī kāds atelpas brīdis, kad var veikt kādas aktivitātes vienatnē vai tikai ar kādu no ģimenes. Tas būs atelpas brīdis gan vecākiem, gan bērniem. Lai mazinātu spriedzi vai uzlabotu garastāvokli, ļoti labi palīdz nodarbošanās ar fiziskām aktivitātēm.

  1. Ieplāno vēlās pēcpusdienas īgnumu

Ceļojumi paņem ļoti lielu daļu enerģijas, kad visa diena ir bijusi darbīgāka nekā ikdienā, tāpēc vienmēr kādā dienā iestājas īgnums un gausums. Nav nepieciešams noslogot visus ar ļoti intensīvām aktivitātēm. Ģimenes locekļi varētu būt priecīgāki pat par vienkāršu galda spēli, nekā traukšanos pāri pus pilsētai, lai redzētu to seno baznīcu.

Avots: realsimple.com

Leave a Comment