5 pazīmes, kas liecina, ka tev vajadzētu sākt satikties ar savu labāko draugu

1. Jūs jau agrāk esat ļāvušies tuvībai

Tā ir atšķirība starp “vienkārši draugiem” un “pagaidām tikai draugiem”. Ja vismaz vienreiz esat kopīgi iedzēruši, ilgi skatījušies viens otram acīs un ļāvušies tuvībai, tad jūsu starpā jau ir dzirkstele un fiziska pievilcība. Turklāt, jūs labprāt pavadāt laiku kopā. Varbūt tas ir noticis vairāk nekā vienu reizi, vai pat 10 reizes. Ja tā, tad jums vienkārši jāsāk satikties.

2. Tavai ģimenei viņš patīk

Tava ģimene viņu jau tik labi pazīst, ka ir pieņēmusi kā savējo. Varbūt viņi pat dod tev netiešus mājienus. Tomēr ar ģimenes piekrišanu vien nepietiek. Ja tu satiktos ar visiem, kuri patīk tavai mammai, tad jau būtu precējusies ar mammas kursa biedrenes dēlu. Tomēr ir jauki apzināties, ka tad, ja sāksi satikties ar labāko draugu, nebūs jāpiedzīvo neveiklā iepazīstināšana ar ģimenes locekļiem. Tā ir zināma priekšrocība.

3. Tev ir bijušas attiecības, kas izjuka, jo ar labāko draugu bijāt pārāk tuvi

Ja tev vajag lielu, spīdīgu neona lampu norādi, ka jūs esat lemti viens otram, tad te nu tā ir. Ja tu pārtrauci nopietnas attiecības, jo nevēlējies atstāt novārtā labāko draugu, tas daudz ko izsaka. Varbūt vienkārši nebiji satikusi īsto cilvēku, bet varbūt šis īstais cilvēks tev jau ir blakus.

4. Neviens tevi nesaprot tik labi, kā viņš

Viņš vienmēr zina, kā tevi uzmundrināt, kad nejūties labi, un ir pirmais cilvēks, kam tu zvani, kad ir vajadzīga palīdzība. Ja labākais draugs ir svarīgāks par tavu pašreizējo otro pusīti, tad tas jau ir nopietni. Varbūt tu to nedari apzināti, bet visdrīzāk priecīgas ziņas vispirms paziņosi labākajam draugam nevis otrajai pusītei, un tas jau daudz ko izsaka.

5. Tu neesi mēģinājusi viņu savest kopā ar nevienu draudzeni

Varbūt tā vienkārši ir greizsirdība un tev nepatīk redzēt viņu kopā ar kādu citu. Tu vienmēr atrodi kādu trūkumu viņa simpātijās, jo neviena nav pietiekoši laba viņam. Izņemot tevi, protams.

Leave a Comment