5 visgudrākās Zodiaka pārstāves

Mežāzis

Meitenes un sievietes, kas dzimušas zem Mežāžu zīmes, ir ļoti labi izsmalcinātas un intelektuāli attīstītas. Viņu neapbruņotā un acīmredzamā vēlme pēc zināšanām redzama no tālienes. Viņi var būt pārāk saprātīga dzīvē, pateicoties ārkārtīgi šauram saziņas lokam, bet dažreiz to domāšanas līmenis ir vienkārši bez mēroga.

Mierinājums un pašpārvalde – šīs ir divas raksturīgās iezīmes, kuras vislabāk var raksturot sievietes, kas dzimušas saskaņā ar šo zīmi. Skaļi un kaitinoši cilvēki vienmēr rada iespaidu par virspusējām personām. Mežāžu sievietes tieši pretēji vīriešu stereotipiem, par brīvu un pašpietiekamu sievieti.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes ir gudras, un viņām ir lieliska humora izjūta, kas viņām palīdz savākt spožākos cilvēkus. Daiļā dzimuma Ūdensvīri ir ļoti lieli izgudrotāji un erudīti. Viņi vēlas papildināt savu bagāžu ar zināšanām, tādēļ jūs reti sastopat šādas Zodiaka zīmes kā stulbas dāmas.

Tās ir arī ļoti attīstītas radoši. Tas, kas padara tās unikālas, nav ideju ģēnijs, bet viņu paaudzes ātrums. Sievietes, kas dzimušas zem šīs zīmes, var parādīt lielisku atmiņu, zinātkāri. Attiecībā uz vīriešiem, tad ar tiem Ūdensvīrs atrod kopīgu valodu, varbūt visātrāk.

Lasi arī: Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Skorpions

Šīs zīmes sievietēm ir neticami spēcīga sestā sajūta, kas viņām palīdz gandrīz vienmēr kļūt par intelektuālajiem līderiem. Šīs sievietes vienmēr cenšas vispirms domāt un pēc tam kaut ko darīt, tāpēc viņas ir ierindotas starp visstingrākajām sievietēm. Tajā nav gandrīz nekādas impulsivitātes, kas ir tieši tāda pati kā vēlēšanās ļaut kaut kam notikt. Skorpions vienmēr pabeidz darbu.

Skorpioni netiecas pēc daudzuma, bet pēc kvalitātes. Tas attiecas arī uz uzņēmējdarbību un mīlestību. Vīrieši ciena Skorpionu sievietes, jo viņas redz viņus par uzticīgiem dzīves pavadoņiem, kas saprot tīru attiecību nozīmi. Vēl viens  plus ir diplomātija. Skorpioni, kā neviens cits, prot skaisti atriebties, kas arī ap tiem rada augstu intelektuālisma izturību.

Avots: esotericblog

Leave a Comment