2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

2019. gads tiek uzskatīts par Zemes dzeltenās cūkas gadu. Katrai no zodiaka zīmēm būs viņu pozitīvie un negatīvie aspekti gada valdnieka ietekmē. Uzzinot par tiem, jūs varēsiet būtiski atvieglot savu dzīvi un sasniegt panākumus jebkurā jomā.

2019.gadā astrologi iesaka jebkuriem zodiaka zīmes pārstāvjiem pēc iespējas precīzāk analizēt apkārtējo cilvēku uzvedību. Astrologu padoms palīdzēs jums saprast cilvēkus, un tas ir ļoti noderīgs šādā laika periodā.

Uguns elementi: Auns, Lauva, Strēlnieks

Zemes elementi un uguns elementi var pastāvēt neatkarīgi viens no otra. Tas nozīmē, ka Uguns pārstāvjiem daudz vieglāk būs saliekt savu līniju 2019. gadā, kamēr Zemes cūka atrodas pie stūres. Cilvēki ar spilgtu un neatkarīgu raksturu var droši izdarīt gandrīz visu, neuztraucoties par sekām.

Lasi arī: Vai 2019.gads būs garais gads vai nē?

Lauva Šiem cilvēkiem šķiet, ka visas durvis ir atvērtas pirms viņiem. Tā tas būs, bet ne visas durvis būs tik vieglas un veiksmīgas. Dažreiz liktenis liek priekšā izvēli, un reizēm tas pārbaudīs spēku. Galvenais ir nezaudēt dūšu un laiku tukšiem apvainojumiem un vilšanās. Tas ir ļoti labs gads, kurā būs daudz brīvības.

Strēlnieks. Pārstāvji no šī zīmes var darīt to, kas viņiem patīk – ceļot, izpētīt pasauli, apgūt jaunas zināšanas, pieredzi, meklēt svaigas emocijas, satikt cilvēkus. Tas būs lielisks laiks iepazīšanās un finanšu darījumu veikšanai. Strēlnieki kļūs pievilcīgāki pretējā dzimuma priekšā. Tas būs izteiktāk tuvāk gada beigām.

Auns. Auns saskarsies ar ievērojamām izmaiņām viņu pasaules uztverē. Šiem cilvēkiem būs iespēja tos pieņemt vai atteikties no tiem. Jebkurā gadījumā būs noderīgi aplūkot visu savādāk. Tas ir lielisks gads pašanalīzei un paškritikai. Astrologi iesaka Auniem atrisināt konfliktus, ja tie aizskar viņu godu vai ideālus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment