5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

Couple embracing after party

 

1. Visveiksmīgākie mīlestībā būs Vērši  

Jau pirmā gada puse atnesīs Vēršiem mīlestību, kā arī jaunas un aizraujošas emocijas. Brīvajiem Vēršiem šis mirklis pilnīgi noteikti ir jāizmanto un jāuzsāk romāns, kas, visticamāk, pārvērtīsies par kaut ko vairāk nekā tikai kaisli. Vēršiem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti, šis būs ļoti labvēlīgs laiks tam, lai ieviestu attiecībās jaunas vēsmas.

 

2. Arī Lauvām šis gads būs mīlestības pilns 

Lauvas 2017. gadā sagaida ļoti daudz iespējas un kārdinājumi. Jums būs ļoti liels skaits pielūdzēju, kas pretendēs uz Jūsu sirdi. Izvēle var būt diezgan grūta, taču izvēlēties viennozīmīgi nāksies. Tuvāk rudenim mīlestības frontē viss nedaudz pierims, un iestāsies relatīvs miers. Lauvām, pieņemot gala lēmumu, ir nepieciešams ielūkoties savā dvēselē, vadoties tikai pēc tā, ko saka Jūsu sirds. Ja tā ir mīlestība, tad Jums visiem spēkiem jāmēģina to noturēt. Ja tā ir tikai simpātija, tad labāk būtu no šī cilvēka šķirties, lai atbrīvotu vietu kādam patiešām svarīgam cilvēkam.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads būs īpaši labvēlīgs, it īpaši mīlestībā!

 

3. Skorpioni spēs panākt to, ka viņos iemīlas no pirmā acu skatiena 

Skorpioniem pilnīgi noteikti netrūks uzmanības visa 2017. gada garumā. Zvaigznes šīs zīmes pārstāvjus apveltīs ar vēl nebijuši šarmu, kuram pretoties būs gandrīz neiespējam. Skorpioniem ne reizi vien būs jāsaskaras ar šaubām un kārdinājumiem, it īpaši rudens-ziemas periodā.

 

4. Strēlniekiem 2017. gads atrodas “mīlestības” zīmē 

Strēlniekiem debesu spīdekļi piešķirs romantisku potenciālu, tā kā viss 2017. gads viņiem paies “mīlestības” zīmē. Tie Strēlnieki, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, Jaunajā 2017. gadā satiks savu īsto mīlestību, bet tie, kuriem jau ir attiecības, nostiprinās tās vēl vairāk.

 

5. Ūdensvīri šajā gadā, iespējams, satiks savu mūža mīlestību 

Ja 2017. gada sākumā Ūdensvīri vēl nebūs pieņēmuši gala lēmumu, diez vai viņiem tas gada pirmajā pusē arī izdosies, jo lielais skaits kandidātu uz viņu otrās pusītes vietu nedaudz sagrozīsies viņiem galvu, turklāt viņi paši vēl nebūs gatavi nopietnām attiecībām. Ja Jūs satiksiet savu otro pusīti, tad šīs attiecības pilnīgi noteikti būs ilgas un laimīgas. Tiem, kuri jau ir attiecībās, tās tiks pārceltas pilnīgi citā līmenī. Iespējamas pat kāzas, bērna piedzimšana vai mājokļa iegāde.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sulīgā Anda</cite>

    Par laimi, esmu lauva! Urā! Esmu mīlas pavelniece! Esmu diez gan seksīga un gudra, un smieklīga! Seksa šamane Anda gaida katru puisi, protams, ar labu izskatu un naudu! Raksturam nav nozīmes!
    Mīlot, Jūsu Sulīgā Andiņā

  • <cite class="fn">Sulīgā Anda to Sulīgā Anda</cite>

    Tev neliek mieru īstā sulīgā Andiņa?;)Tu gribi tak īstās sulīgās Andiņas Pežiņas suliņu padzerties?Gribi vai ne?;)

  • <cite class="fn">Lietuvēns</cite>

    Kas gan sagaida Lietuvēnu 2017.gadā? To, bezšaubām, nezin pat lielungs Lietuvēns….
    Cieņā, Lietuvēns
    ©Lietuvēns 1999-bezgalība ♡.♡

Leave a Comment