6. februāra dienas horoskops- nepieņem būtiskus lēmumus!

#AUNS  Pārdomas un atmiņas par pagātnes notikumiem varētu uzaust spēcīgāk, un caur tā prizmu aizdomāsies arī par nākotni!

#VĒRSIS  Šodien nevajag pārāk daudz iespringt! Labāk atslābsti(cik nu tas ir

iespējams)un izbaudi šo mirkli.
#DVĪŅI  Šodien vakarā dari ko gribi, tikai nesēdi pie TV! Mēness ir labvēlīgs rīcībai un darbiem!

#VĒZIS  Ja gribās mieru un līdzsvaru, iesaku vakarā pasēdēt sveču gaismā un padomāt par savām esošajām attiecībām ar tuvākajiem!

#LAUVA  Tas kas vēl nesen šķita baigi labā ideja, šodien varētu jau mainīties, jo ienāks jauna info! Nepieņem būtiskus lēmumus!
#JAUNAVA  Šodien tevī var pamosties darbīguma degsme, kas tiks likta lietā gan personīgās dzīves, gan lietišķās dzīves sakārtošanā!
#SVARI  varētu uzaust pagātnes jūtas – caur atmiņām, vai negaidītu atgādinājumu par sevi! Uztver to kā iespēju visu izvērtēt!

#SKORPIONS Šodien vēlēsies strādāt komandā, nevis palikt viens! Pie tam, ja saņemsies, visu varēs izdarīt 2X ātrāk!
#STRĒLNIEKS  impulsīvi var uznākt vēlme patērēt naudu vairāk nekā vari atļauties! Labāk tomēr saņemties un padomāt arī par rītdienu!

#MEŽĀZIS  Šodien būs tev jāpierāda sava kompromisu māksla! Pie tam varētu nākties pierādīt savu spēju pretoties kārdinājumam!
#ŪDENSVĪRS  Šodien izpaudīsies tava lietišķā un pamatīgā daba – turēsi sevi “rāmjos” un atklāti varēsi parunāties ar tuvajiem!
#ZIVIS  Liela ir iespēja, ka šodien no saviem ilgtermiņa mērķiem pievērsīsies savas personīgās dzīves un attiecību sakārtošanai!

Leave a Comment