6 iemesli, kādēļ satikties ar vīrieti, kurš rada īstu jucekli

Viņš ir pārliecināts par savu izvēli

Vīrietis, kurš izvēlējies atteikties no 9-5 rutīnas, uzņemas lielu risku un ir izdomājis, kā darboties. Atceries filmu Knocked Up, kurā Pauls nespēj visu pamest un doties uz Indiju? Tā nav problēma šim puisim.

Viņš ir renesanses vīrietis

Puisim ar raibo pagātni padomā daudz parocīgu triku. Viņš tev darīs zināmu, kad vējš uzņem spēku, lai jūs varētu doties vasaras izbraucienā ar jahtu un viņš mācēs atmūķēt tavas mašīnas durvis gadījumā, ja būsi atstājusi atslēgas auto iekšpusē.

Viņam ir cita veida praktiskums

Ja viņam izdevies ar 10 dolāriem izdzīvot Taizemē, tad viņš māk izvirzīt prioritātes. Tas liecina par to, ka viņš spēs izveidot budžetu un iegūt pēc iespējas vairāk prieka no tā mazumiņa, kas ir.  Nauda ir viens no galvenajiem stresa iemesliem attiecībās, tādēļ ir labi, ja blakus ir vīrietis, kurš zina, kā pastiept dolāru.

Viņam piemīt tev nepieciešamās rakstura iezīmes

Iespējams, ka tu domā, ka viņš ir impulsīvs, uzmanības meklētājs. Daži no šādiem vīriešiem tik tiešām tādi ir, bet mēs runājam par sociālo inteliģenci un līdzjūtību, ko viņš nopelnījis, apceļojot pasauli. Nebeidzamā pacietība nāk no stundām ilgās runāšanas ar apdrošinātājiem, kā arī, ja esi saindējies ar pārtiku Ekvadorā, bez humora izjūtas neiztikt. Viņš redz visu bildi un priecājās par to, ko spēj piedāvāt dzīve.

Viņš liks tev doties ārpus komforta zonas

Iespējams, ka esi 9-5 meitene, bet viņš liks tev uzdrīkstēties vismaz vienreiz palikt gultā visu dienu vai arī iedrošinās tevi pamēģināt izlēkt ar izpletni. Katram no mums ir sava kastīte, un te lieti noder partneris, kurš to iemāca sagraut.

Viņš tevi atbrīvos no aizspriedumiem

Ja tev šķiet, ka visi tev apkārt esošie precas un viņiem ir bērni, tev pieejama atsevišķa rampa. Tu nevēlies „tipisku” dzīvi? Tad esi atvērta netipiskajam, iespējams, pat mazliet dīvainajam puisim. Viņš tevi uzjautrinās un vecumdienās pierakstīs uz bungu kursiem. Viņš zinās, kad pilnīgi viena vēlēsies doties atvaļinājumā.

Pēdējā doma: Dīvainais puisis bieži vien ir laimīgais puisis. Un laimīgu viņš var arī padarīt tevi!

Avots: www.marieclaire.com

Leave a Comment