6. janvāra dienas horoskops– uzticies sirdsbalsij!

dienas-horoskops

#AUNS  Dienas pirmā puse paies vienā skriešanā – bet labais ir tas, ka zvaigznes tev būs labvēlīgas, tāpēc principā vari uzskatīt šo par veiksmīgu dienu.

 

#VĒRSIS  mēness iespaidā šodien jutīsies dīvaini, ne savā ādā. Bet nesatraucies, tavs enerģiskums palīdzēs tikt ar visu galā, pat, ja sākumā tā nešķitīs.

 

#DVĪŅI  Šodien ir jāiespēj izdarīt visi mazie dariņi, lai brīvdienās, varētu palikt zem sedziņas un sapņot par labākiem(mazāk aukstiem) laikiem.

 

#VĒZIS  šodien būs jāpacenšas visu darīt divreiz ātrāk – pirms sākt ko jaunu, ir jāpabeidz iesāktais, lai vēlāk nebūtu jāmokas!

 

#LAUVA  Saglabā pacietību un mieru, šodien apkārtējie var mēģināt „izvest.” Uzticies savai sirdsbalsij– tā zina, kas tev visvairāk ir nepieciešams.

 

#JAUNAVA  nebaidies no tā, ko tu nezini– patiesībā vari no tā gūt lielu labumu sev. Negaidi, ka kāds atvērs durvis tavā vietā, pašam par visu ir jācīnās!

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

#SVARI  Centies ierobežot tēriņus, lai vēlāk nebūtu jākož pirkstos. Šodien ievēro mērenību un pievērsies garīgākām lietām.

 

#SKORPIONS visums šodien tevi vadīs– varbūt, pirmajā mirklī var šķist, ka kaut kas nav pareizi, tomēr vēlāk sapratīsi, ka viss ir perfekti izdevies!

 

#STRĒLNIEKS  iespējams, tavā dzīvē ienāks jauni cilvēki– ir jācenšas atstāt labu iespaidu, vēlāk to vairs labot nebūs iespējams. Vairāk smaidi!

 

#MEŽĀZIS  šī būs grūtāka diena nekā parasti– vairāk jādara pašam, nevis jāpaļaujas, ka citi visu izdarīs tavā vietā. Atceries, katrs pats ir savas laimes kalējs!

 

#ŪDENSVĪRS  Ļauj lietā notikt– nav jēgas visu mēģināt kontrolēt, tas vienkārši nav iespējams. Centies izlīgt ar tuvajiem, jūs viens otram esat vajadzīgi!

 

#ZIVIS  Pievērsies lietām, kuras tev visvairāk interesē, tad arī diena paies nemanot. Vakarā pievērsies mājvietas sakārtošanai, lai brīvdienās būtu mazāka darba.

Leave a Comment