6 kaitīgi paradumi, kas nogalina attiecības

  1. Totāla kontrole

Noteikti jūs piekritīsiet tam, ka reizēm cīnoties ar vēlmi atvērt sava drauga  ziņojumu vēsturi sociālajā tīklā, viņam neesot, ir ļoti grūti. Daudzi grēko, regulāri pārbaudot SMS-ziņojumus, gaidot ieraudzīt starp akciju piedāvājumiem kaismīgas atzīšanās mīlestībā no noslēpumainas nezināmas sievietes. Ziņkārība mums ir raksturīga no dzimšanas, un ar to neko nevar padarīt. Bet kā zinām, tieši tā nogalināja kaķi. Ja tevi noķer šajā necienīgajā nodarbē, tu, droši vien, zaudēsi vīrieša uzticības daļiņu. Postulāts: „Greizsirdīgs, tātad – mīl”, šajā gadījumā diez vai būs pareizais. Kā tikt vaļā no paraduma. Psihologi rekomendē uzticēties savam partnerim. Padomā: vai ir pamats viņu turēt aizdomās par krāpšanu? Pat ja tas ir tā, esi vīrišķīga un pajautā viņam tieši, nerīkojot pārbaudes aiz jaunā cilvēka muguras. Atceries par to, ka svešu vēstuļu lasīšana vai zvanu izsekošana ir nepiedienīga rīcība un nav kulturāla cilvēka cienīga.

  1. Lapu studēšana sociālajā tīklā

Skaidri runājos, šis paradums ir līdzīgs iepriekšējam, tikai ar to atšķirību, ka mēs nelasam saraksti ar aizdomīgām personām, bet cenšamies pieķert partneri neuzticībā vai slepenajās vēlmēs, minot statusus un parakstus zem fotogrāfijām.  Daudzas jaunkundzes rīkojas vēl aktīvāk, un skaidro, cik „piekrišanu”ir savācis tas vai cits fotogrāfijas mākslas šedevrs, pie tam, skrupulozi uzskaitot „sirsniņu” procentu, kuras sūtījušas „Feisbuka” sievietes.

Redzot profilā bēdīgu frāzi no sērijas „Dzīve –  sāpes”, mēs neuzskatot par vajadzīgu tikt skaidrībā par mīļotā vīrieša drūmā noskaņojuma iemesliem,  sākam viņu ārstēt no depresijas  un cīnāmies ar suicidālām domām. Saņemot agresīvu pretsparu, mēs uzzinām, ka mīļotais vīrietis tikai ir ceļā uz biroju lietū samircis. Kā tikt vaļā no paraduma. Recepte ir viena un tā pati: veikt pārrunas. Centies būt jaunā cilvēka dzīves pārdzīvojumu kursā, interesējies par viņa plāniem un noskaņojumu. Priekš tā ir jākļūst par viņa īstu draugu, kuram gribētos uzticēties smagos brīžos. Un retāk studē viņa lapas sociālajos tīklos. Ja jūs varat palielīties ar nopietnām un uzticamām attiecībām, esi droša, ka visas svarīgās ziņas tu saņemsi tieši no viņa. 

3.Kontaktēšanās ar bijušo mīļoto

Laikam, tas ir visizplatītākais paradums, kuru ļaunprātīgi izmanto gan jaunieši, gan meitenes. Pie tam, mēs partnerim zvēram, ka šīs attiecības absolūti neko nenozīmē un protams ir tikai draudzīgas. Pat ja tā arī ir, jebkurā gadījumā, ar bijušo jūs saista kopējās atmiņas  un nostalģija pēc kādreiz pārtrauktām attiecībām, kas nevar neizraisīt aizdomas tagadējam partnerim. Aktīvi sarakstoties un organizējot draudzīgas tikšanās ar bijušo draugu, diez vai tu iemantosi uzticību no vīrieša, ar kuru tev ir attiecības tagad, puses. Kā izvairīties no paraduma.

Pirmkārt- atzīsti to faktu, ka, lai kā tu vēlētos iemantot draugu, kurš ir bijis tavs mīļotais, tāds viņš nekad nekļūs. Lai cik mēs spriedelētu par to, ka draudzība starp vīrieti un sievieti ir iespējama, būs jāsamierinās ar to, ka tas nav tas gadījums, jo jūs saistīja romantiskas un ļoti tuvas attiecības.  Otrkārt – pacenties minimizēt komunikāciju ar savu bijušo partneri. Necenties ar viņu sarakstīties slepus, izmantojot sociālo tīklu, atceries, ka slēptais vienmēr atklājas.

4.Tiekšanās pēc banalitātes

Vienkārši runājot, jums apnikusi sadzīve. Tas pirmkārt skar tos pārus, kas pasteidzās sākt dzīvi zem viena jumta. Sākotnēji kopdzīvē bija jaunu sajūtu un emociju pārpilnība no pastāvīgas atrašanās viens otram blakus. Bet ar laiku šāds stāvoklis pārgāja, bet sadzīves problēmas nekur nepalika. Tu uzskati pilnīgi normāli pastaigāties vīrieša klātbūtnē treniņbiksēs un lielākoties sava laika pavadīt, skatoties monitorā. Tie ir pirmie zvaniņi, kas liecina par to, ka romantika te vairs nedzīvo. Kā tikt vaļā no paraduma. Ja jūsu uzskati sakrīt, tad nav nepieciešams tērēt naudu teātrim vai kino, ja mājās ir televizors, un nav vajadzības apmeklēt restorānus, ja var mājās pavakariņot uz ātru roku, atceries, ka romantiskas attiecības ir nepieciešams pastāvīgi kurināt, savādāk viņas neatgriezīsies nekad. Biežāk organizējiet romantiskas vakariņas sveču gaismā, veiciet naksts pastaigas, neizlaidiet interesantus notikumus.

5.Pilnīga sevis ziedošana savam partnerim

„Kas slikts tajā, ka es visu savu brīvo laiku pavadu ar mīļoto vīrieti”- sašutīsi tu. Lieta tāda. Uzsākot nopietnas attiecības, mēs pilnīgi aizmirstam par to, ka izņemot mīļoto ir vēl radinieki un tuvas draudzenes, kuri mēnešiem ilgi gaida tikšanos ar tevi. Ar laiku draugi liks tevi mierā, tu zaudēsi interese kādreiz mīļām nodarbēm, un pārvērtīsies par skumīgu „augli”. Kā izvairīties no paraduma. Vispirms, izvēlies pāris stundas brīva laika dienā, kuras neatkarīgi no apstākļiem pavadīsiet atsevišķi.  Aizpildi šīs stundas, lai tiktos ar tuviniekiem, zvaniem draudzenēm, veikala apmeklējumiem, lasot literatūru. Tādā veidā, jums radīsies iespēja skumt vienam pēc otra un izbaudīt spilgtas emocijas tiekoties.

  1. Sevis salīdzināšana ar citiem

„Vasja uzdāvināja Ļenai uz dzimšanas dienu satriecošu gredzenu, bet tu man tikai auskarus. Petja uzlūdza Katju uz kino divas reizes nedēļā, bet tu mani – vienu”. Piekrīti, šādi izteikumi skan, maigi izsakoties, absurdi. Salīdzinot svešas attiecības ar savējām, pie tam, negatīvā kontekstā, tu pati, to nevēloties, pārliecināsi jauno cilvēku, ka tās nekur neder. Tā vietā, lai ietu nenogurdināmā Petjas pēdās, viņš, visdrīzāk,  pasteigsies no tevis aizbēgt. Kā izvairīties no paraduma. Noslēpums ir vienkāršs: neiedziļinies citu attiecību, kas tevī izraisa skaudību, sīkumos. Ja tavs vīrietis tevi apmierina, izņemot atsevišķus sīkumus, pacenties izteikt savas vēlmes citādā veidā, par tām runājot atklāti.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment