7. augusta horoskops – cīnies par savu nākotni!

#AUNS  tu šobrīd atrodies uz ceļa, kas nākotnē tev ļaus parūpēties par sevi un iegūt visu, ko tu vēlies un pat vairāk.  Esi atklāts sarunās ar tuviniekiem, tomēr labāk centies paturēt savus padomus pie sevis, ja vien tev to neprasa.

#VĒRSIS  Šodien svarīgs būs emocionālais balanss un objektivitāte pret notiekošo – tā vieglāk būs uztvert realitāti un saprast, kas notiek. Iespējams atradīsies lieka nauda, kuru pateicoties lauvas saulei var tērēt pēc saviem ieskatiem!

#DVĪŅI Mēness pārvietošanās rezultātā tev būs iespēja atgūt balansu un tam visam pa virsu iegūt papildus optimisma un enerģijas devu, kā arī skaidrību par visu, ko tu dari. Visums tev šodien ir patiešām labvēlīgs!

#VĒZIS Pievērs pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai. Var gadīties strīdi ar kādu no autoritātēm – vecākiem, priekšnieku utt., paturi prātā, pat ja tev ir taisnība, viņi vienalga ir noteicēji. Tāpēc jāmeklē kompromisi.

#LAUVA  Šodien īpašu piesardzību jāvelta savam darbam – var iezagties negaidītas sīkas kļūdas, kuru dēļ var sanākt kārtīgi pamocīties. Visi šodien kaut kur steidzies, tāpēc lielāku uzmanību jāpievērš tam, kas notiek apkārt, īpaši uz ceļa.

#JAUNAVA Šodien var gadīties, ka sanāks strādāt vairāk nekā paredzēts, tev tikai turpina kraut virsū uzdevumus! Patiesībā uz priekšu tikt var pat ar nelielu piepūli, galvenais ir nesasteigt un sekot līdzi visam, kas notiek!

#SVARI  Izvairies no iegribas šodien tērēt naudu kādam lielam pirkumam, brīvdienās var gadīties neparedzēti izdevumi! Lai gan šajā fantastiskajā dienā domas galīgi nevirzās uz darbu, centies atturēties no slinkošanas!

#SKORPIONS lai varētu pieņemt labākos lēmumus, nekautrējies vaicāt papildus jautājumus vai pašam meklēt informāciju – tev ir jāzina viss! Vērša mēness iedrošinās tevi strādāt ar jaunu enerģiju cēlu mērķu vārdā.

#STRĒLNIEKS  Ar labvēlīgā mēness palīdzību atklāsi jaunus veidus, kā uzlabot savu finansiālo situāciju un risināt Vese***as problēmas. Kad nezini, kā labāk rīkoties, nebaidies jautāt palīdzību zinošiem cilvēkiem, kuriem tu uzticies!

#MEŽĀZIS  Tevi šobrīd dažādos veidos cenšas ierobežot un bloķēt, tas ir pamodinājis tavu dumpiniecisko garu, tāpēc, iespējams, gribēsies kaut kur aizbēgt un nozust. Bet labākā stratēģija tomēr būtu skatīties problēmām tieši acīs!

#ŪDENSVĪRS Saule tev dos tik ļoti vajadzīgo enerģijas devu – gribēsies visur skriet un visu darīt. Labs laiks, lai ieplānotu kādu tālāku izbraucienu/ceļojumu. Pievērs uzmanību attiecībām ar mīļoto, padomā, kā stiprināt jūsu saikni!

#ZIVIS Tu beidzot atklāsi veidu, kā tikt galā ar ķibelēm Vese***as jomā, kas ir traucējies tev tikt, kur tu vēlies – dāvana no vērša mēness. Uzņemies iniciatīvu atvērt jau aizvērtas durvis (attiecību jomā), tu zini, ka to vēlies!

Leave a Comment