7 dzīvesgudras sievietes padomi par attiecībām ar dzīvesdraugu

Izsaki savas vēlēšanās skaļi! Tavs vīrietis nevar nolasīt no acīm, ko tu gaidi no viņa. Tāpat kā tavs dzīvesbiedrs ne vienmēr var saprast, par ko tu esi apvainojusies vai noskumusi.

Nespied savu vīrieti iemīlēt tavas draudzenes! Ja viņš nevēlas dzert tēju ar jums kopā, jo labāk. Ir labi, ja ir arī atsevišķi draugi, jo reizēm svētīgi pavadīt laiku jautrā draudzeņu kompānijā. Savukārt pagarlaikoties vīra draugu kompānijā tu vienmēr paspēsi.

Biežāk apkampieties! Reizēm apskāviens var pateikt vairāk nekā vārdi. Turklāt apskāvieni ne tikai satuvina, bet arī sniedz dvēseles miera sajūt un pārliecību par to, ka tevi mīl un saprot.

Nekad nesāciet skaidrošanos pirms miega! Pirmkārt, lai cik brīnišķīga nebūtu bijusi šī diena, jūs atcerēsieties tieši nepatīkamo vakaru. Otrkārt, tu taču zini, ka tas, kas liekas tik ļoti svarīgs vakarā, no rīta var likties “uzpūsta pīle”.

Neatcerieties pagātni! Visās attiecībās mēdz būt pārbaudījumi. Ja tavs vīrietis ir lūdzis atvainošanos un tu esi piedevusi… viss, vairāk nekad par to vairs neatgādini, kāds viņš ir maita un cik tu – brīnišķīga.

Pavadiet kopā laiku! Lai tev vienmēr pietiek laika mīļotajam cilvēkam. Nav svarīgi, ko tieši jūs darīsiet – mīlēsieties vai stādīsiet kopīgi puķes, galvenais, ka jūs kaut ko darīsiet kopā.

Neslēp savu pateicību! Viņš izdarīja to, ko tu lūdzi? No sirds pasakies viņam un nākamajā reizē tavs vīrietis izdarīs vēl vairāk. Biežāk saki “paldies” un dari to no sirds. Tev taču patiesi ir par ko viņam pateikties, vai ne?

Avots:

aLA

Leave a Comment