8 idejas vasarīgai priekšspēlei un seksam

 

2. Ceļojuma laikā kaili nopeldieties

Jums gaidāms atvaļinājums? Izdomājiet radoši, kā to pavadīt. Kāpēc gan nedoties laivu ceļojumā, laiku pa laikam kailiem nopeldoties? Vai nakts vidū peldēties jūrā? Ja tuvumā ir bērni vai citādi nav iespējams to īstenot, pilnīgi pietiks, ja pēc peldēšanās (ar peldkostīmu) uz kailas miesas uzvilksiet caurspīdīgu T kreklu (padoms sievietei) un kopīgi airēsieties tālāk. Vakars solās būt daudzsološs.

3. Paceļojiet ar telti

Sekss ārā sniedz vairāk piedzīvojuma izjūtu.

4. Apmeklējiet nūdistu vai vientuļu pludmali

Ir jau gan jūtīgi cilvēki, kas sūdzas, ka kailam intīmajās vietās lien smiltis vai zāle. Nu tad skatieties pēc vēlmēm – var jau paklāt dvielīti apakšā… Baudiet vienkārši saules peldes (nūdistu pludmale ir tikai saules vannām, ne seksam – tā ir tāda pati pludmale kā citas, atšķirība vien tā, ka var sauļoties kails) vai – ja izdodas atrast vientulīgu vietu – dariet ko vairāk.

5. Baudiet ēdienu ar vasaras afrodiziakiem

Afrodiziaki ir ēdieni, kas pozitīvi ietekmē dzimumspējas. Pie tādiem pieder tādi vasarīgi produkti kā zemenes, selerija, avokado. Protams, šokolāde der vienmēr.

6. Izbaudiet sasaldēta ūdens “saldējuma” spēles

Sasaldēti ledus kubiciņi vai ūdens “saldējums” – ar to pieskaroties ķermeņa daļām, rodas jutekliskas sajūtas.

7. Sekss automašīnā

Vasara ir feinākais laiks izbaudīt seksu automašīnā. Vasara ir ceļojumu sezona, un kādēļ gan ceļojumu nepadarīt interesantāku ar divvientulīgām pieturām, kur citu acis netraucē?

8. Mīlēties lietū

Tajā ir kaut kas jutekliski īpašs – sajust vienam otra ķermeni lietū. Vienkārši  baudām nedomājot. Izmēģiniet to saulainā lietus laikā vai vēsām lietus lāsēm sitot pa ķermeni.

9. Mīlēties mežā

Saplūstot ar dabu un pašiem kļūstot par dabas daļu… Nomaļā vietā, nedomājot, cik skaļi vai klusi esat.

la.lv

 

Leave a Comment