8. janvāra dienas horoskops– atklāj savas jūtas!

dienas-horoskops

#AUNS  lai gan tu jau esi nogājis tālu ceļu, tagad nav īstais mirklis, lai apstātos! Mērķis ir tepat, aiz stūra. Velti vairāk uzmanības mīļajiem.

 

#VĒRSIS  koncentrējies uz to, kas notiek šeit un tagad, nevis to, kas varbūt kkad būs.. Neļaujies cilvēku mēģinājumiem tevi ietekmēt!

 

#DVĪŅI šī ir viena no retajām reizēm, kad tava spēja idealizēt tiešām ir noderīga – pat sarežģīti notikumi šķitīs daudz vieglāki

 

#VĒZIS  šodien tava oriģinālā domāšana izpelnīsies apkārtējo apbrīnu. Tikai pārliecinies, ka tas, ko tu saki, sakrīties ar darbiem!

 

#LAUVA  briest nepatikšanas… bet uztraukumam nav pamata – ķeries tam pie saknes un apstādini! atklāsi, ka visa pamatā.. ir tavs ego

 

#JAUNAVA tava ikdienas rutīna ir diezgan tīkama, tomēr ir laiks lietas nedaudz sakratīt un ļauties dzīves burvībai!

Lasi arī: Janvāra mēneša horoskops; uzzini savas veiksmīgās dienas!

#SVARI tu nevari palikt mājās un darīt tās pašas vecās lietas – izmanto savu enerģiju un izmēģini ko jaunu, kas neriskē, tas nevinnē!

 

#SKORPIONS ir svarīgi respektēt apkārtējo vēlmes, pievērs tam pastiprinātu uzmanību šodien, izvairīsies no strīdiem!

 

#STRĒLNIEKS  šķietami neiespējamas lietas šodien pārvērtīsies realitātē pateicoties tavai neatlaidībai un ticībai. Malacis!

 

#MEŽĀZIS  atceries, ka ātrums, kāda lietas notiek nav svarīgākais, galvenais, ka tiek sasniegts mērķis, tev nav jāsteidzas!

 

#ŪDENSVĪRS  ne katru dienu tu izjūti, cik ļoti ir svarīgas pārmaiņas dzīvē, šodien dalies savās sajūtās ar citiem un iedvesmo viņus!

 

#ZIVIS tava maigā enerģija šobrīd ir kā radīta, lai nodotos romantiskām aktivitātēm un kopā būšanai! Par darbiem varēsi domāt rīt!

Leave a Comment