8. marta dienas horoskops– emocionāla diena

#AUNS  Šodien tev ir stingri jāpastāv par sevi, citi mēģinās tevi ietekmēt! Ne visi ir stipri kā tu, tāpēc uz priekšu!

 

#VĒRSIS  Pietiek tev visu analizēt un galvā visu pašam izdomāt – labāk uzdod jautājumus – tas šodien ir labākais veids kā tikt pie atbildes!

 

#DVĪŅI  Mēness šodien valdīs pār tevi, tāpēc būs grūti saglabāt emocionālo līdzsvaru! Bet esam tikai cilvēki- emocijas tas ir labi!

 

#VĒZIS  Tev tāda emocionāla diena var sanākt, tāpēc uzmanīgi ar vārdiem! Saņemies, uzlādējies ar saules stariem, lai pavadītu jauku vakaru!

 

#LAUVA  Gaisā jūtama enerģija virmojam! Vismaz vakarā tev būs iespēja to likt lietā! Šodien uz lietam paskatīsies no cita leņķa!

 

#JAUNAVA  Labākais, ko tu šodien varētu darīt, ir nevis izlādēties, bet tieši otrādi – vakarā uzlādēt enerģiju pēc grūtās nedēļas!

 

#SVARI  Šodien tev mēness stāvokļa ietekmē var uznākt runājamā diena – gribēs daudz runāt ar mīļajiem cilvēkiem un draugiem! Un labi ka tā!

 

#SKORPIONS Šodien pastāv liela iespēja, ka tevī raisās pārdomas un filozofiskas domas… ļoti vērtīgas, tāpēc atceries tās!

 

#STRĒLNIEKS Mēģini panākt, lai tavas emocijas un sajūtas neaizēno realitāti – turies pie faktiem, lai saprastu, kas notiek patiesībā!

 

#MEŽĀZIS  Pirms pieņem kādu lēmumu, labāk apspriedis ar tuvajiem, lai nesanāk pārpratumi! Gaisā jūtama romantika!

 

#ŪDENSVĪRS  Šodien vajadzētu “paārstēt” sevi – pārdomāt visu kas noticis! Esi atklāts pret citiem un sevi, un viss aizies pareizā virzienā!

 

#ZIVIS Tev varētu būt sajūta, ka visu laiku skrien pa apli, bet problēmas kā nerisinās tā nerisinās! Bet tas netraucēs izbaudīt vakaru!

Leave a Comment