8. oktobra horoskops – būs jāpieņem nopietni lēmumi

#AUNS  Zvaigznes saka, ka tevi nomoka satraukuma sajūta! Ievelc dziļi elpu, izdzer paku piena un dodies cīņā par saviem mērķiem un idejām!

#VĒRSIS  Tevi sagaida mēnesi garš iekšējas un emocionālas izaugsmes ceļš! Uzliec savus mērķus uz papīra, lai tiešām saprastu kurp iet!

#DVĪŅI  Šodien uzmanīgi analizē savas emocijas, jo tādējādi vari pavērt skaidrāku skatu uz savām iecerēm un mērķiem! Vakarā jau būs super!

#VĒZIS  Pievērs uzmanību visām intuitīvajām ziņām, kas tev šodien pienāks! Tām var būt dziļāka jēga! Būs jāiziet uz kompromisiem ar sevi!

#LAUVA  Būs grūti palikt uz ceļa dažādu notikumu un apstākļu ietekmē! Atvēli laiku,lai realizētu idejas/apņemšanās, kuras jau sen apsver!
#SVARI  Venērai atgriežoties tavā zvaigznājā, modīsies tava radošā un emocionālā puse uz turpmākajām dažām nedēļām! Emocionāls laiks!

#SKORPIONS Ja gribi saprast, tad prasi tieši un bez aplinkiem! Venēras ietekmē būsi sapņotājs – daudz domāsi par savu mērķi, kas ir tuvu…

#STRĒLNIEKS  Tev par katru cenu jāatgriež emocionālais līdzsvars -citādi pēdējā laikā tevi nomoka tāds mulsums un neizpratne!

#MEŽĀZIS  Tuvākajās dienās tava pārliecība augs, bet šodien vēl būs tās neliels mulsums un neizpratne, ko izdzenāsi ar nodarbēm un pārdomām!

#ŪDENSVĪRS  Arī būs mulsuma un neizpratnes brīži (ak šī Venēra)! Liksies, ka tuvie cilvēki no tevis ir distancējušies,tomēr tas ātri pāries!

#ZIVIS Neskatoties uz labo garastāvokli un smaidu uz tavas sejas, būs grūtu skaidri domāt, tāpēc atturies no nopietnu lēmumu pieņemšanas!

Leave a Comment