9. augusta dienas horoskops– saspringta diena!

 

#AUNS  šodien izdosies pagrozīties uzmanības centrā, citi apbrīnos, cik labi to tiec galā ar sarežģītām situācijām!

 

#VĒRSIS  lai izvairītos no nevajadzīgiem pārpratumiem, centies pēc iespējas skaidrāk izteikt savas domas un nelieto zemtekstus!

 

#DVĪŅI  beidzot atskārtīsi, ka tu rīkojies pret savām vēlmēm – lai dabūtu to, ko vēlies, tev nāksies mainīties!

 

#VĒZIS  nedēļa būs diezgan saspringta, bet ja kārtīgi strādāsi, varēsi brīvdienas izbaudīt bez pārmetumu sajūtas. Viss ir atkarīgs no tevis!

 

#LAUVA  izmanto šīs dienas priekšrocības un velti laiku sev, kā arī centies atjaunot saikni ar mīļotajiem, tas ir vitāli svarīgi!

 

#JAUNAVA  šo dienu vajadzētu pavadīt mierīgi, neliekoties ne zinis par citu drāmām – neļauj ievilkt sevi tajās!

 

#SVARI  lai gan parasti tu sevi nostrādini līdz pēdējam, nu ir laiks piebremzēt un vienu dienu patiešām atpūsties un neko nedarīt!

 

#SKORPIONS šodien vari piedzīvot vilšanos, bet ja patīsi atpakaļ notikumus un izanalizēsi savas jūtas, sapratīsi kāpēc tā notika!

 

#STRĒLNIEKS  brīdī, kad vismazāk to gaidīsi, saņemsi neticamu dāvanu(ne obligāti materiālu!), dalies savās emocijās ar citiem!

 

#MEŽĀZIS  uzticies savai intuīcijai, īpaši, kad izjūti blokādi, viss nokārtosies, vajag tikai mazliet pacietības un ticības!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien tu esi izvēles priekšā – vai nu tu kaut ko sāc darīt un iegūsti to, ko vēlies, vai atstāj visu pa vecam un ciet!

 

#ZIVIS pārāk nepaļaujies uz dienas plāniem – viss ātri var mainīties, bet par laimi vismaz būsi kopā ar mīļajiem!

Leave a Comment