9. februāra dienas horoskops – neskaties atpakaļ!

dienas_horoskops

#AUNS  beidz sevi mocīt par pagātnes kļūdām, šī ir jauna diena un tev ir visas iespējas mainīt savu dzīvi!

 

#VĒRSIS  dienas pirmā daļa paies mēģinot sevi piespiest strādāt, bet tas ir loģiski… Vakara pusē beidzot sajutīsi enerģijas pieplūdumu!

 

#DVĪŅI  nāksies izvērtēt iespējamās rīcības sekas – nesakām, ka nevajag, vienkārši vajag atrast labāko pieeju!

 

#VĒZIS  neticami, bet arī apkārtējie novērtēs tavus panākumus, tikai nez kādēļ, tu pats gan sevi joprojām noniecini..

 

#LAUVA  sajutīs vēlmi norobežoties no apkārtējiem, tā arī ir labi – tev radīsies laiks, lai tiktu galā ar savām jūtām un emocijām

 

#JAUNAVA  Šodien būs jādarbojas ar pilniem apgriezieniem, lai tiktu galā ar iekavēto, citādi vēl ilgi neredzēsi tam galu!

 

 Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim; atklāj savas jūtas!

#SVARI  pat nedomā šodien baidīties – ej uz priekšu un ņem to  kas tev pienākas, vēlāk redzēsi, kādus panākumus tas nesīs!

 

#SKORPIONS jā, saskāries ar pirmajām grūtībām, nu un? Panākumi viegli nenāk, ja tiksi galā ar šodienu, būsi par soli tuvāk!

 

#STRĒLNIEKS  kā jau darbadienā, viss ko darīsi šķitīs garlaicīgs. Lai saņemtu no šīs dienas labāko – pavadi laiku ar saviem tuvākajiem!

 

#MEŽĀZIS  ir grūti doties uz priekšu, ja nezini, kas tevi tur sagaida, tomēr nekādā gadījumā neapstājies, tu esi tuvu mērķim!

 

#ŪDENSVĪRS  apkārt tik daudz kas notiek un tu nespēj izsekot tam līdzi, vispār tas jau arī ir nevajadzīgi, jo galīgi nav saistīts ar tevi!

 

#ZIVIS  uzklausi citu ieteikumus, bet zini – tev nav tiem jāpaklausa, šodien ir svarīgi pastāvēt par savu ideju un attiecīgi rīkoties

Leave a Comment