9. jūnija horoskops – visām lietām ir atrisinājums!

#AUNS  tevi sagaida enerģijas pieplūdums. Darbojoties neaizmirsti arī paņemt pauzes, citādi līdz dienas beigām var sanākt izdegt

#VĒRSIS  lai kas arī šodien būtu ne tā, nesūdzies, bet gan pakustini pelēkās šūnas – atrisinājums
ir! Pievērsies savām Vese***as problēmām.

#DVĪŅI  tev ir izvēle- turpināt darīt visu kā iepriekš- bez panākumiem vai beidzot sākt kaut ko mainīt savā dzīvē! Kā tad būs?

#VĒZIS  ļaujies lietu gaitai, tad izdosies padarīt visvairāk. Šovakar iesaisties sociālās aktivitātēs – iespējams atklāsi par sevi ko jaunu!

#LAUVA  saistības ir jāpilda, tici vai nē, bet tev atliks laiks arī sev pašam- nav tik traki kā tu domā. Koncentrācijai ir nozīme.
#SVARI  izjutīsi progresu, ja plānosi ilgtermiņā un apdomāti. Tev ir nepieciešams laiks vienatnē, lai saprastu savas izjūtas.

#SKORPIONS tiec vispirms galā ar ikdienišķajiem darbiem un tad izbaudi rīcības brīvību- socializējies, izmanto izdevību izklaidēties

#STRĒLNIEKS  mācīties būt pacietīgs, jo apkārtējie šodien nebūs savā ādā. Attīri domas no vecām idejām un dzīvo ar skatu uz priekšu!

#MEŽĀZIS  atliek vien atvērt savu sirdi un prātu jaunām iespējām, un tu spēsi rast tik daudz atbildes! Seko saviem sapņiem

#ŪDENSVĪRS  nešaubies, uzticies intuīcijai! Rīkojies citādi nekas nenotiks. Nemēģini visu izdarīt pats, bet mācies sadalīt pienākumus.

#ZIVIS šodien dienas gaita nebūs atkarīga no tevis, šķitīs, ka to vada kāds no augšas, bet tas viss nāk tev par labu- vari atpūsties!

Leave a Comment