Ātra un precīza zīlēšana: paņēmieni, kas pastāstīs par tavu tuvāko un tālāko nākotni

Gandrīz visi padevās kārdinājumam uzzināt, kas notiks tuvākajā laikā. Mūsu rakstā jūs uzzināsit par vienkāršiem un uzticamiem veidiem, kā paredzēt notikumus tuvākajā nākotnē un pat nedaudz tālākā laikā.

Ir daudz dažādu zīlēšanas veidu. Viens no visizplatītākajiem, protams, ir taro kāršu zīlēšana . Ar to palīdzību jūs varat izveidot precīzus nākotnes izkārtojumus un attiecības ar jūs interesējošo personu. Bet bez kartēm ir arī citi veidi, kā uzzināt nākotni.

Zīlēšana ar tējas biezumiem

Zīlēšana ar tējas biezumiem ir ērta, jo daudzi cilvēki dzer šo dzērienu dienas laikā. Tāpēc faktiski jūs varat saņemt prognozes katru dienu bez jebkādām grūtībām. Šī metode ļauj arī noskaidrot relatīvo periodu, kad sāks realizēties jūsu zīlēšanas rezultāti: jo tuvāk zīmējums atrodas krūzes malai, jo ātrāk tā interpretācijai ir lemts piepildīties.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada septembrī

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmes pārstāvji šķiras

Apļi:  vajadzīgā savienība, iespējams, kāzas;
Viss spārnotais vai paši spārni: labvēlīgas un labas ziņas, drīz jautrība;
Zvaigzne:  bagātība un veiksme, labklājība mājā;
Burti: tie var būt jums svarīgu cilvēku iniciāļi, tuvu draugu vai radinieku simbols. Spēj paredzēt labas ziņas;
Kvadrāts: jūs būsiet pasargāts no svešu ļauno spēku iejaukšanās;
Krūms, koks vai lapotne: simbolizē pozitīvas pārmaiņas dzīvē un papildināšanu. Tas var būt naudas izteiksmē, bet tas var arī norādīt uz grūtniecību.

Šis zīlēšanas princips atgādina vaska zīlēšanu, jo tam ir arī iegūto figūru interpretācija. Un abi reizēm ir gandrīz rotaļīgi, bet precīzi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment