Cepti sparģeļi ar tomātu salsu, bez čaumalas vārītu olu un apelsīnu un sviesta mērci Posted on 21/06/201519/06/2015 by Oskars Andersons Related PostMaijā ķiploki kļūst dzelteni – nekādu problēmu. Trīs barošanas reizes un kļūs zaļāks par zaļuPieredzējuši autobraucēji stāstīja, kā rūpēties par savu auto, lai netiktu pie dzinēja remontaDienas prognoze 5.maijam: kādu sagaida svarīgs notikums dzīvē!Jums nav nepieciešami milti: garšīgu un veselīgu sacepumu pagatavot nav grūtāk kā omleti!Kā atbrīvoties no mušām, izmantojot tradicionālās metodes? Pārbaudītas metodes! Uzzini, kā pagatavot sev garšīgas vakariņas no diezgan interesanta produktu salikuma. Šo recepti iesaka restorāna “Mercato” šefpavārs Sandis Bružas. Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu!Tālāk1 no 2