Cepti sparģeļi ar tomātu salsu, bez čaumalas vārītu olu un apelsīnu un sviesta mērci Posted on 21/06/201519/06/2015 by Aigars Andersons Related Post Dārzniekus aicina izbārstīt apelsīnu mizas dārzā Dārzniekiem tiek ieteikts jau tagad paveikt vienu svarīgu rudens zāliena darbiņu — pirms nav par vēlu Tuncis ar pastu cepeškrāsnī garšos daudz labāk, ja receptē pievieno divas papildu sastāvdaļas Ķiplokus uzglabājam eļļa, bet olas sasaldējam – ikdienas mājsaimniecības noslēpumi Visu mūžu esi nepareizi mazgājusi matus – eksperte atklāj lielāko kļūdu Uzzini, kā pagatavot sev garšīgas vakariņas no diezgan interesanta produktu salikuma. Šo recepti iesaka restorāna “Mercato” šefpavārs Sandis Bružas. Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu! Tālāk1 no 2 Jums varētu arī interesētKaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir teju tik lielas kā vīnogasSuper šokolādes kūka šokolādes mīļotājiemVienkāršs noslēpums, kāpēc veļas pulveri ieliet putekļsūcējā