Zema tauku satura pārtikas produkti ir bīstami sirdij, un alus ir noderīgs zobiem: atklājumi par pārtiku, kas jūs pārsteigs.
Sarkanvīns palīdz gremošanai labāk nekā kefīrs. Mēs runājam par jaunāko starptautisko zinātnieku pētījumu par neparedzētām produktu īpašībām
Lasīt arī: Ātrās frizūras: oriģinālas idejas 5 minūtēs
Nesamaziniet tauku saturu
Amerikāņu diētas asociācija katru gadu organizē ikgadēju starptautisku konferenci par uzturu un pārtikas produktiem Bostonā. Šī ļoti solīdā notikuma rezultāts pagājušā gada beigās bija zinātnieku spriedums: produkti ar zemu tauku saturu var nopietni apdraudēt sirds un As**svadu sistēmu. Proti, pastāvīgi lietojot šādu ēdienu, samazinās As**svadu elastīgums, As**s recēšanas spiediens un miokarda tonuss.
Konferences runātāji aicināja ārstiem ieteikt pacientiem nelietot uzturā bez tauku produktus, bet gan lietot parasto ēdienu ar normālu tauku saturu.
Turpini lasīt nākamā lapā…