Ātrās frizūras: oriģinālas idejas 5 minūtēs

Mūsdienu meiteņu dzīves, metropolē ir pilnas ar notikumiem. Katrai no mums ir grūts uzdevums – visu ir jāpaspēj izdarīt, vienlaikus jāizskatās tā, it kā mēs tikko atstājām skaistum kopšanas salonu. Bet skaists stils aizņem daudz laika, jūs sakāt … un ja jūs esat nepareizas! Kāpēc šie upuri, kad jūs varat izveidot oriģinālo frizūru mājās dažu minūšu laikā?

Bize

Var bezgalīgi iedvesmoties no sieviešu attēliem uz pjedestāla, kur galvenais elements ir gara bize. Visērtāk ir tas, ka stilistu pieredzi nav grūti reproducēt. Viss, kas Jums nepieciešams, – ir izķemmēt matus, iepriekš apsmidzināt ar mitrinošu aerosolu, ņemt augšējās daļas šķipsnas katrā pusē, sapīt bizes, līdz vidum un savienot tās ar gumiju, kopā, uz pakauša.

Lasīt arī: Kā 15.februāra saules aptumsums ietekmēs katru zodiaka zīmi

Lai izveidotu stingrāku tēlu, varat eleganti savākt matu augšā. Sadaliet tos divās vienādās daļās un sapiniet bizēs līdz galam, piestiprinot tos ar matadatām. Tad piestipriniet labās pīnes galu, kreisās pīnes pamatnē ar matadatām un kreisās pīnes galu, labās pīnes pamatnei. Paslēpiet galus zem matiem, un mati ir gatavi!

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment