Eksotisko deju centra “Alegria” un studijas “Bharata” koncerts

2018.gada 26.maijā Rīgas Stradiņu Universitātes aulā tiek rīkots plašs deju koncerts, kurā Eksotisko deju centrs “Alegria” un studija “Bharata” piedāvā krāšņu deju šovu “Dejas maģija” ar dažādu stilu dejām – flamenko, vēderdejām, čigānu (romu) dejām, Bolivudas stilu un indiešu klasisko deju.
Šoreiz koncertā bagāti pārstāvēts flamenko deju stils ar plašu dejas aksesuāru loku: lakati, vēdekļi, bata de cola, spieķi un kastaņetes – tie visi zibēs prožektoru gaismās.
Kā īpašais koncerta pārsteigums: lieliskais indiešu klasiskās dejas dejotājs Aleksejs Furdaks (Gaura Nataradžs) spēlēs duduk (armēņu doo-dook) stabuli.
Koncerts norisināsies divās daļās. Pirmajā daļā – krāsains deju serpentīns, kurā redzēsim labākos Latvijas eksotisko deju stilu dejotājus grupu dejās un solo – Gauru Nataradžu (Bharata Natyam), Larisu Podskočaju (Bharata Natyam), Ievu Roopu un Daci Čerņevsku (vēderdejas). Koncerta otrajā daļā – deju grupu priekšnesumi un solo Larisas Podskočajas un Ilzes Zariņas izpildījumā.
Koncerta organizatore, Eksotisko deju centra “Alegria” vadītāja Ilze Zariņa uzskata, ka ar katru jaunu koncerta programmu, dejotāji pilnveido savu meistarību un ir panākuši ievērības cienīgu rezultātu dejas mākslā. Lai skatītājs varētu izprast austrumu dejas vēstījumu, burvību un noslēpumu gan indiešu klasiskajās dejās, gan flamenko un vēderdejās, deju vārdu nozīme būs tulkota.
Biļetes Biļešu paradīzē.

Leave a Comment