Horoskops 5.augustam – uzkrājiet spēkus jaunam sākumam!

Šo dienu pavadiet atpūšoties, lai varētu sākt jaunu dzīvi, caur vecās transformāciju. Droši varat komunicēt ar pretējo dzimumu, jo šī diena ir labvēlīga jauniem sākumiem it visā, ieskaitot attiecības. Varat izmantot šo dienu, lai nostiprinātu savu veselību. Šīs dienas akmeņi: melnā jašma, gaisa obsidiāns, malahīts, zilais nefrīts, grosulārs.

Auns

Neskatoties uz to, ka jūs netramdīs slava, atzinība un nauda, jūs būsiet apmierināti ar savu progresu un veidosiet uzticību savām spējām. Laulībā var būt divējāda situācija, balstoties uz jūsu paaugstinātu jutību un pārmērīgu neatkarību. Jums var būt, beidzot ir jāizlemj saistībā ar partneri.

Lasi arī: Vīriešu vērtējums pēc Zodiaka zīmes: ar kuru labāk nesākt attiecības

Vērsis

Labvēlīga diena laulībai, koncepcijai, ārstēšanai. Nepalaidiet garām iespēju iepazīties ar daudz jaunām interesantām paziņām. Iespējams, radošo profesiju pārstāvjiem būs iespēja realizēt savas spējas. Jūsu drosmes un pārsteiguma lēmumi pārsteigs apkārtējos cilvēkus. Tomēr uzmanieties ar svešiniekiem. Šajā dienā jaunajām paziņām būs negatīvas sekas.

Dvīņi

Grūta un bīstama diena atzīmēta ar neuzticību savām spējām, apziņas sadalīšanu, viltu, saindēšanos. Negatīvās tendences dienā var samazināties tikai ar garīgo un morālo attīrīšanu. Izvairieties no lepnības, aizraušanās ar slēptajām zinātnēm. Tas var piesaistīt ļoti bīstamus un ļaunus spēkus. Ierobežo saziņu un nepieņem nopietnus lēmumus.

Vēzis

Aizņemta diena, kas prasa maksimālu organizāciju un rūpīgu situācijas analīzi. Problēmas ģimenē vai ar tuvāko ģimeni nav izslēgtas. Tomēr jāņem vērā, ka visu konfliktu cēlonis ir jūsu personīgais raksturs, pārmērīga neatkarība un izslēgšana no mājas problēmām.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Lauva

Diena ir atzīmēta ar garīgu pārvērtību. Spēja sintezēt problēmu uztveri kļūs akūta. Varbūt jūs varat precīzi prognozēt tuvākās nākotnes notikumus. Jums izdosies atrast viena drauga problēmas risinājumu. Iespējami pravietiski sapņi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment