Horoskops 6.augustam – iznīcini veco, lai radītu jaunu!

Šī diena ir kā radīta fiziskām aktivitātēm un atpūtai dabā. Šodien ir ļoti vēlams, likt pamatus visam jaunajam. Kā arī saziņa ar pretējo dzimumu, nesīs augļus. Šīs dienas akmeņi: melnā jašma, gaisa obsidiāns, malahīts, zilais nefrīts, grosulārs.

Auns

Daudziem Aunu vīriešiem būs veiksmīgi komandējumi, lietu pabeigšana. Personīgais šarms pieaugs, ka tā organizēs savus partnerus un pat tos cilvēkus, kuri pret viņiem ir naidīgi. Nav izslēgts negaidīts pagrieziens jūsu personīgajā dzīvē.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

Vērsis

Tas ir iespējams, ka jūsu iztēle, enerģiska enerģija un apņemšanās sniegs jaunu dizainu darīt ilgtermiņa plānus vai mainīt darbības sfēru. Mēģiniet uzmanīgi novērtēt situāciju, lai nebūtu vīlušies. Diena ir labvēlīga intīmām attiecībām. Iespējamais emocionālais pieaugums un novitātes sajūta.

Dvīņi

Laba diena jaunai iepazīšanai, izklaidei, emancipācijai. Ja draugi vai radinieki vēlas nākt pie jums šodien vakariņās, laipni piekrītat, jo kontakts ar tiem būs noderīgs jums. Mainiet savus principus un aktīvi iesaistieties iekšējo problēmu risināšanā.

Vēzis

Diena ir labvēlīga sportam un jebkuram fiziskam darbam. Iespējamās tikšanās ar ilggadējiem draugiem vai radiniekiem, kas novedīs pie neparedzētiem izdevumiem. Planētu patronāža dos mīlestību un maigumu personīgajā dzīvē. Vēzis mēdz turpināt izjust savas kaislības, kas kļūs par daudzu nepatikšanas avotu.

Lasi arī: Ja viņš dara šīs 7 lietas, viņš patiešām tevi mīl

Lauva

Izmēģinājumu, vilinājumu, maldu diena. Mēģiniet nepakļauties šaubām un neskaidrajām bažām. Nestrebiet ar karstu galvu. Diena ģimenei, individuālās aktivitātes, bibliotēka. Jums ir jāsavāc savas domas. Atceliet visus apmeklējumus.

Leave a Comment