Horoskops nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: sāksies globālu pārmaiņu laiks!

Horoskops nedēļai no 7. janvāra līdz 13. janvārim palīdzēs jums pievienoties darba dienām un sākt ceļu uz sapni. Tā būs ļoti svarīga nedēļa mums visiem, tāpēc astrologu ieteikumi būs ļoti noderīgi.

Jaunais gads ir sācies, un ir pienācis laiks domāt pozitīvi, lai piesaistītu panākumus jūsu dzīvē. Šonedēļ ir ievērojams fakts, ka planētām, Mēnesim un Saulei nav vājas dienas: visi debess ķermeņi būs vai nu spēcīgi, vai neitrāli. Šis laiks ir radīts darbībai. Cilvēce atrodas uz jaunu atklājumu un globālu pārmaiņu robežas. Lai piesaistītu maksimālu veiksmi savā dzīvē, mēģiniet būt tādā pašā viļņa garumā ar citiem.

Auns

Ģimenes nedēļa sākas Auniem: astrologi iesaka tērēt pēc iespējas vairāk laika ar mīļajiem. Pēc darba jums ir jāsteidzas mājās, un nedēļas nogalē nav jārisina personīgās problēmas. Situācijas maiņa dos labumu lielākajai daļai šīs zīmes pārstāvju. Apmeklējiet tālus radiniekus vai vecos draugus. Vientuļajiem Auniem var smaidīt veiksme mīlestības lietās – nevajadzētu izvairīties no flirtēšanas. Ir jābūt drosmīgākiem, jo ​​daudzi gribēs tikties un tuvoties.

Daži eksperti iesaka strādāt pie negatīvas enerģijas aizsardzības, ko rada apkārtējie cilvēki. Daudzi kolēģi vai draugi vēlēsies dalīties ar problēmām ar Aunu, bet labāk ir izvairīties no šādām sarunām. Šī nedēļa tika izveidota, lai palīdzētu tiem, kas atrodas tuvu jums, tāpēc labāk ir koncentrēties uz mijiedarbību ar viņiem, atstājot lietas un saziņu ar nepazīstamiem malā.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Vērsis

Vērsis var ietaupīt labu veiksmi, kā arī uzmanību detaļām. Panākumu atslēga tiks paslēpta kaut kur tuvumā, tāpēc tā būs jāatrod. Daudzi šīs zīmes pārstāvji varēs pielāgoties vēlamajam vilnim un lemt par nākamā mēneša vai pat gada globālajiem mērķiem. Tas ir labs laiks, lai plānotu lietas un novērtētu savas spējas.

Katra šī nedēļas diena var atšķirties no iepriekšējās dienas. Tas nozīmē, ka veiksme apmeklēs radošos Vēršus, kuri no šīs enerģijas daudzveidības gūs labumu. Dzīve laistīsies visās krāsās, bet no šīs dinamikas un jauniem iespaidiem jūs varat zaudēt kritērijus, tāpēc labāk ir rūpīgāk strādāt ar steidzamiem secinājumiem un lēmumiem.

Dvīņi

Šī ir ļoti energoietilpīga nedēļa, tāpēc eksperti iesaka Dvīņiem izmantot spēka un enerģijas mantru. Zvaigznēm un planētām būs īpaša ietekme uz Dvīņiem. Šīs septiņas dienas būs patiesi maģiskas tiem, kas meklē otro pusi. Arī laimīgs ikviens, kurš meklē darbu vai vēlas mainīt pašreizējo vietu uz jaunu.

Visums dos Dvīņiem lielu veiksmi, bet tā ir jāizlieto pareizi. Mērķu noteikšanā jābūt uzmanīgiem un gudriem. Astrologi iesaka nevajadzīgi netērēt spēkus. Tas attiecas uz novecojušām attiecībām, kas drīz jāpabeidz, kā arī uz darba lietām, kuru prioritāte ir diezgan maza. Labāk ir risināt jautājumus, kas prasa ātru pabeigšanu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment