Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Janvārī daudzas Zodiaka zīmes varēs veidot harmoniju attiecībās vai atrast dvēseles draugu. Neatkarīgi no tā, vai esat viens no viņiem, jūs varat mācīties no ikmēneša mīlestības horoskopa.

2019. gada janvārī dažu Zodiaka zīmju personīgajā dzīvē notiks nozīmīgas izmaiņas. Lai izvairītos no konfliktiem ar savu mīļoto cilvēku un atrastu savu dvēseles draugu šomēnes, eksperti iesaka jums izmantot mīlestības horoskopu.

Auns

Janvāris nebūs visveiksmīgākais Auniem. No vienas puses, šī zvaigznāja pārstāvji iegūs Marsa atbalstu, pateicoties kuriem viņi paši var kļūt pārliecinātāki. Auni var uzaicināt uz randiņu sev iepatikušos personu, vai atzīt savas jūtas potenciālajam partnerim, un tie, kuri jau ir ieguvuši dvēseles draugu, varēs pacelt attiecības jaunā līmenī.

Tomēr, pateicoties Venēras pieaugošajai ietekmei, vientuļie Auni nespēs atrast pastāvīgu dzīvesbiedru, un šī zvaigznāja mīļotājiem mazu lietu dēļ būs pārāk bieži jācīnās ar savu mīļoto.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada janvārim – spilgts un nemierīgs mēnesis!

Vērsis

Mēneša pirmajā pusē Mēness ietekmei būs labvēlīga ietekme uz Vēršu personīgo dzīvi. Šīs konstelācijas vientuļie pārstāvjiem būs paveicies, atrast viņu mīlestību, un tas notiks pēkšņi, un ģimenes Vērši atradīs harmoniju un savstarpēju sapratni ar mīļoto cilvēku.

Janvāra otrajā pusē pārī esošajiem Vēršiem ir nepieciešams vairāk laika pavadīt ar otru pusi. Šajā laikā viņi var uzzināt par savu partneru negaidītajiem noslēpumiem, pēc tam viņi var vēlēties pārtraukt attiecības. Jums nevajadzētu steigties: Vērsis drīz var nožēlot savu lēmumu, un mīlestības savienības atjaunošana nebūs viegla.

Dvīņi

Nākamajā mēnesī zvaigznes parādīs labu Dvīņiem un palīdzēs tikt galā ar personīgām problēmām. Jau mēneša sākumā vientuļie Dvīņi varēs satikties ar personu, kas pilnībā atbilst viņu ideālam. Pēc pāris romantiskiem randiņiem paziņa var gludi pārvērsties par attiecībām, lai gan notikumu attīstība ir atkarīga tikai no Dvīņiem.

Ģimenes pārstāvji šajā zvaigznājā var droši baudīt mīļotā kompāniju, jo tam būs daudz laika. Neaizmirstiet sava partnera radiniekus. Neskatoties uz to, ka brīvdienas ir pagājušas, nav par vēlu dot viņiem uzmanību un negaidītu dāvanu.

Vēzis

Vēža personiskajā dzīvē būs pozitīvas pārmaiņas. Vēlme atrast pastāvīgu partneri nebūs neauglīga, jo daudzsološā iepazīšanās sagaida Vēžus mēneša pirmajā pusē.

Vēzis, kas jau ir atradis savu mīlestību, varēs saskaņot savas attiecības. Mēneša sākumā būs iespējams atrisināt vecos konfliktus un sazināties ar dvēseles biedriem. Tomēr Mēness patrona enerģija 21. un 22. janvārī būs pārāk smaga. Šajā laikā jums ir jāpārvalda savas emocijas, lai neizraisītu konflikta situāciju.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada janvārim – sagaidāms motivācijas trūkums

Lauva

2019. gada janvārī Lauvas varēs izmantot patrona-Marsa atbalstu. Šīs konstelācijas pārstāvjus ieskauj pretējā dzimuma uzmanība, bet tikai vislabākie var iekarot Lauvas sirdi. Turklāt ielūgumi iepazīšanās saņemšanai tiks saņemti daudz biežāk, un tas attiecas uz tiem, kas jau ir atraduši savu mīlestību.

Nākamajā mēnesī ir nepieciešams baidīties no Venēras ietekmes, kas var mudināt veikt darbības, kas tiks nožēlotas. Astrologi iesaka, Lauvām, kas jau atrodas attiecībās, izvairīties no flirtēšanas, lai neizraisītu konfliktu ar mīļoto cilvēku.

Jaunava

Nākamajā mēnesī Jaunavām biežāk jāpaļaujas uz intuīciju. Iespējama tikšanās ar burvīgu cilvēku, kas viņas pilnībā iegremdēs romānā.

Kopumā mēnesis ir veiksmīgs attiecību stiprināšanai un satuvināšanai ar partneri. Jaunavas no partnera saņems daudz negaidītu pārsteigumu. Atsvaidzināt jūtas ilgstošās attiecībās palīdzēs kopīgas izklaides, nelieli braucieni un sarunas no sirds.

Svari

Attiecībā uz personīgo dzīvi Svarus sagaida panākumi. Jau mēneša sākumā šīs konstelācijas pārstāvji varēs stiprināt ģimenes saites vai sākt jaunas attiecības. Daži Svari izlems izšķirties no partnera, bet no šī brīža viņiem sāksies jauna dzīve, kas piepildīta ar romantiskiem piedzīvojumiem.

Janvāris ir labs laiks, lai dotos atvaļinājumā un sāktu brīvdienu romantiku. Iespējams, ka šādas attiecības beigsies ātri, bet viņu atmiņas paliks ilgi.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Skorpions

Janvārī Skorpioniem ir jāiziet vairāki nepatīkami mirkļi. Mēneša sākumā Skorpions var uzzināt, ka viņu pašreizējās attiecības ir novecojušas un  izšķirties ar savu partneri. Tomēr šāds notikumu pavērsiens var radīt pozitīvu rezultātu: iespējams, ka Skorpions līdz janvāra beigām sāks jaunu daudzsološu romānu.

Šīs konstelācijas ģimenes pārstāvjus gaida virkne konfliktu, kuru dēļ viņi gribēs pārtraukt attiecības ar kādu mīļoto un būt vienatnē. Astrologi iesaka kontrolēt emocijas un neuztraukties par sīkumiem, tad lielākā daļa problēmu var tikt novērstas.

Strēlnieks

Veiksmīgais apstākļu apvienojums novedīs pie tā, ka Strēlnieks atradīs otro pusi janvāra pirmajā nedēļā. Pateicoties Venēras ietekmei, šī zvaigznāja pārstāvji nepalaidīs garām  svarīgas likteņa zīmes, kas iezīmē jaunu mīlestību.

Strēlnieki, kas jau ir attiecībās, saņems patīkamu pārsteigumu no mīļotā. Lai stiprinātu mīlestības savienību, ir nepieciešams pievērst lielāku uzmanību partnerim un atgādināt viņam par savām jūtām.

Mežāzis

Mežāzis var uzturēties romantiskā noskaņā visā mēnesī, lai viņi varētu atrast mīlestību janvārī. Ir pienācis laiks ņemt lietas savās rokās un  piesaistīt mīlestību ar rituālu palīdzību.

Tiem, kas jau ir atraduši dvēseles draugu, būs iespēja tuvoties un stiprināt attiecības. Pāriem var būt pārpratumi un strīdi par ikdienas problēmām, taču tos var ātri atrisināt. Astrologi iesaka novērst uzmanību no rutīnas un biežāk pievērst uzmanību otrajai pusei.

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais horoskops 2019. gadam

Ūdensvīrs

Jau mēneša sākumā Ūdensvīrs varēs atgriezt harmoniju savās attiecībās. Lai to izdarītu, biežāk jāpavada laiks ar savu partneri, jāorganizē apmeklējumi un  jāatzīstas savās jūtās. Bet neaizmirstiet, ka dažreiz jums ir jāatrod laiks sev un saviem hobijiem.

Vientuļie Ūdensvīri varēs iepazīties un tuvoties personai, kas jums patīk, bet attiecības attīstīsies tik ātri, ka partneri varēs viens otru garlaikot. Lai no tā izvairītos, dažkārt ir nepieciešams saglabāt attālumu un nesteigties.

Zivis

Gaidāmie mēneša solījumi Zivīm, ir svarīgas izmaiņas viņa personiskajā dzīvē. Šīs konstelācijas vientuļos pārstāvjus gaida liktenīga tikšanās ar cilvēku, kas attīstīsies kā vētrains romāns. Šis notikums liks Zivīm izjust jaunas emocijas.

Mīļotā persona pieprasīs lielāku uzmanību un vēlēsies, lai Zivis nonāktu atklātā sarunā, tādā gadījumā labāk ir piekāpties partnerim. Astrologi apgalvo, ka janvārī Zivīm būs jāatstāj komforta zona, lai izvairītos no nopietnām domstarpībām un atvadīšanās.

avots: dailyhoro

Leave a Comment