Horoskops nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: sāksies globālu pārmaiņu laiks!

Vēzis

Visums palīdzēs Vēzim atbrīvoties no melnās līnijas mīlestībā vai darbos. Zvaigznes un planētas tagad ir ļoti pozitīvi vērstas pret šīs zīmes pārstāvjiem, bet nav garantiju, ka nepatikšanas apies Vēzi. Jums var nākties saskarties ar finanšu krīzi, radošu stagnāciju vai mīlestības problēmām. Astrologi saka, ka šonedēļ Vēzim būs jāizdara svarīga izvēle.

Planētas iesaka meklēt draugus un iepazīties. Jauni cilvēki palīdzēs Vēzim kļūt daudz veiksmīgākiem. Šīs zīmes pārstāvju nemierīgo garu labāk neapspiest. Jā, tas var izraisīt stresu, bet tas ir vienīgais veids, kā atbrīvoties no rutīnas. Astrologi iesaka Vēzim censties panākt neatkarību visās frontēs.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Lauva

Lauvas būs visvairāk laimīgas 11. janvārī. Šī ir labvēlīgākā un pozitīvākā nedēļas diena. Harmonija attiecībās starp zvaigznēm un planētām sasniegs savu maksimumu, kas būs jūtams nedēļas nogalē. Nedēļas beigas būs radošās enerģijas spēks, tāpēc labāk ir virzīt savu spēku atpūtai, kā arī mīlestības piedzīvojumus. Ģimenes Lauvām un tiem, kas jau ir attiecībās, ir labāk dot visu savu laiku mīļotajam, bērniem un radiniekiem.

Nedēļas sākumā nebūs enerģijas samazināšanās, bet veiksmes trūkums būs jākompensē ar uzticību, pašapziņu un smagu darbu. Šī ir lieliska nedēļa mācībām un izglītībai. Lai atbrīvotos no neveiksmēm, varat izmantot trīs burvju veidus. Sarežģītās situācijās labāk ir paļauties tikai uz intuīciju un personīgo pieredzi.

Jaunava

Vientuļajām Jaunavām vajadzētu izmantot spēcīgus rituālus mīlestībai. Tiem, kas jau ir attiecībās, astrologi iesaka izrādīt dāsnumu un uzmanību. Tas ir lielisks laiks kopīgai uzņēmējdarbībai, romantikai, tikties ar otrās puses vecākiem. Jūs varat plānot kāzas vai piedāvāt piedāvājumu.

Jaunavas ir cilvēki ar lielu uzņēmējdarbības un finansiālo potenciālu. Šajās septiņās dienās astrologi ir atzīmējuši, ka šīs zīmes pārstāvjiem pieaugs finanšu panākumi. Būs iespējams mainīt nākotni un labot pagātnes kļūdas. Šādas iespējas ne vienmēr izzūd, tāpēc labāk ir veltīt darba dienas darbam un uzņēmējdarbībai. Pozitīvas būs dārgas iegādes, kas saistītas ar māju, nekustamo īpašumu vai interjeru.

Svari

Svariem būs iespēja attīrīt savu karmu. Visums radikāli mainīs Svaru dzīvi, jo pirmdien būs būtiskas izmaiņas kosmosa objektu enerģijā. Daudzas no šīm korekcijām notiks automātiski, neiesaistot Svarus. Tas nozīmē, ka dažu neparedzētu problēmu gadījumā nav jēgas satraukties: gluži pretēji, jums ir jārīkojas.

Tā būs laba nedēļa, lai labotu kļūdas jebkurā no jomām. Iespējams, ka jums būs jāprasa kādam piedošana vai jāpiedod personai, atbrīvojoties no nodarījumiem. Svariem nav obligāti jāizprot šī persona, lai piešķirtu piedošanu. Ir svarīgi atbrīvoties no vēlmes atriebties un smagā negatīvā emociju sloga. Tā būs garīgās attīrīšanas nedēļa, lai jūs varētu lūgties, meditēt, meklēt sevi.

LASI ARĪ: Atradāt naudu sapnī: ko nozīmē sapnis

Skorpions

Skorpioniem ir  jāatzīst likteņa zīmes: Visums sniegs šīs zīmes pārstāvjiem dažus vienkāršus norādījumus, kas jāievēro. Tas var būt, piemēram, slikta sajūta svarīgā dienā, norādot, ka lietas ir jāatliek. Tiesa, mēģināt interpretēt jebkādus notikumus šādā veidā nav tā vērts: jums ir jākoncentrējas uz tiem, kas notiek ļoti reti. Tajos ir slēpta slepenā nozīme.

Tā ir garīgās apgaismības, mīlestības un sadraudzības nedēļa. Daudzus Skorpionus sagaida liktenīgas tikšanās un paziņas. Kāds būs laimīgs, lai satiktos ar personu, kas viņus mīl, kāds atradīs savu labāko draugu ceļā. Vienā vai otrā veidā, bet cilvēki spēlēs Skorpionu dzīvē ne pēdējo lomu. Mīlestība un draudzība palīdzēs izdzīvot problēmas un izklāstīs jaunus nākotnes plānus.

Strēlnieks

Strēlniekam būs jākontrolē  emocijas un jūtas. Daži no viņiem iznīcina veselību un veiksmi. Būtu jāatstāj sūdzības, un kairinājums un dusmas būtu jāvirza uz konstruktīvo virzienu. Tas palīdzēs pareizi sazināties ar cilvēkiem. Pieredzē arī ar ikvienu vēl nav jādalās, jo pastāv risks, ka ieročus var nodot skaudīgās personas vai konkurenta rokās.

Bet radošajā virzienā Strēlniekus gaida lieli panākumi. Šī nedēļa ir ievērojama zvaigžņu un planētu nestandarta pozīcijās, tāpēc radošo profesiju pārstāvjiem būs īpašs panākums. Mīlestības sfērā var būt nemieri un negaidītas pozitīvas pārmaiņas. Astrologi iesaka Strēlniekiem izvairīties no stereotipiskas domāšanas nākamajās septiņās dienās.

Mežāzis

ir ļoti pozitīva nedēļa Mežāžiem, un veiksme būs sagaidāma jebkurā no dzīves jomām. Astrologi saka, ka Mežāzis var pārvietoties jebkurā virzienā, un mērķi var būt ļoti atšķirīgi – ne vienmēr ir jārēķinās tikai ar ģimenes vai darba lietām. Noderīgas metodes palīdzēs atbrīvoties no trauksmes pirms svarīga soļa . 

Daudziem cilvēkiem no šīs zīmes pārstāvjiem būs nepieciešams atbalsts, sapratne un aprūpe. Ja Mežāzis savās mīļotajās sirdīs atradīs maz vietas, tas pozitīvi ietekmēs abu pušu panākumus nākotnē.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šajā periodā ne viss būs gluds darba jomā. Veiksmes plāni palīdzēs risināt problēmas un atrisināt sarežģītas problēmas. Iepirkumu vislabāk veikt nedēļas beigās. Pirmdien un otrdiena būs visbīstamākās dienas, kurās labāk nedot tukšus solījumus, netērēt daudz naudas.

Nedēļas nogalēs ir noderīgas radošas aktivitātes, aktīva atpūta, kā arī romantiskas tikšanās. Astrologi saka, ka šonedēļ jūs varat mainīt situāciju, tēlu, doties garos ceļojumos un braucienos. Biznesa braucieni palīdzēs pārvietoties pa karjeras kāpnēm.

Zivis

Šonedēļ planētas un zvaigznes izraisīs spēcīgas pozitīvas enerģijas atbrīvošanu. Zivis no tā gūs labumu, jo viņas gaida globālas pārmaiņas visās dzīves jomās. Lai pienācīgi kontrolētu lielu enerģijas pieplūdumu, būs noderīgi pieci padomi, kā pārvaldīt savu enerģiju. Jūs varat nodarboties ar sportu, uzņemties jebkuru darbu, bet labāk ir ieplānot lietas iepriekš.

No 7. līdz 13. janvārim Zivis sagaida ievērojamu veiksmes pieaugumu mīlestības sfērā. Būs noderīgi jauni paziņas. Jūs varat iedvest dzīvību vecās attiecībās. Tas ir piedošanas laiks, strādājot kopā un virzoties uz kopīgiem mērķiem. Zivju panākumu galvenais ienaidnieks ir stingrība un ne vienmēr finansiāli. Nebaidieties dot cilvēkiem siltumu vai uzmanību.

avots: dailyhoro

Leave a Comment