Afganistānas armijas veterāne kļūst par pieprasītu Instagram modeli

Izabella Hovarda ir Amerikas gaisa spēku veterāne, kura vēlas visiem pierādīt, ka nekad nav par vēlu sekot saviem sapņiem. Pat tad, ja dzīvē ir iets pa pavisam citādāku taku.

Tagad Izabella strādā par fitnesa treneri un modeli – viņa ar savu dzīvesstāstu ir piesaistījusi ne mazums cilvēku. Tas ir tiešām iedvesmojoši.

Kā viņa skaidro savā lapā, Izabella vienmēr ir sapņojusi kļūt par modeli – šis sapnis viņai ir bijis jau no 5 gadu vecuma. Tomēr pieaugot šis sapnis sāka izbalēt, un jau 19 gadu vecumā Izbella iekļuva Amerikas gaisa spēkos – uzreiz pēc skolas pabeigšanas. Sieviete tika nosūtīta uz Afganistānu – tā ir bijusi pieredze, kas mainīja visu viņas dzīvi.

Šī ir bijusi gan labākā, gan sliktākā dzīves pieredze, jo es pieaugu neticamā veidā un sāku pasauli redzēt citādāk. Kas ir pats svarīgākais – es atkal sāku sapņot, tieši tādēļ apdomīgāk sāku attiekties pret ēdienu, ko ēdu, kā arī fokusējos uz treniņiem. Mani bija iedegusies liesmiņa, ko nebija iespējams apdzēst. Svaru cilāšana un pareiza ēšana mani burtiski izglāba!”

Izabellai bija 6 gadus ilgs līgums ar gaisa spēkiem, pēc tā beigām un pēc dažiem iedvesmojošiem viņas vecmāmiņas vārdiem Izabella uzsāka modeles karjeru.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Tagad Izabellas mērķis ir nevis likt citiem vēlēties izskatīties tādiem, kāda ir viņa, bet gan sekot līdzi uzturam un regulārām fiziskajām aktivitātēm.

“Vienmēr esmu ticējusi, ka ikvienā cilvēka ir skaistums, tāpat es ticu, ka rūpes par veselību ilgtermiņā nodrošinās man labu fizisko izskatu. Mans mērķis kā trenerei ir nevis likt tev justies tā, it kā tev vajadzētu kaut ko sevī uzlabot, bet gan palīdzēt tev, ja vēlies ieviest dzīvē pārmaiņas.”

Avots: viralthread.com

Leave a Comment