Kā ar pirkstu palīdzību kontrolēt savas emocijas

Īkšķis

 tas ir nemiers, kuru mēs mēdzam izjust jaunā vidē (tāpēc bērni šim pirkstam pievērš īpašu uzmanību, kad uztraucas). Ja Tu pamasēsi īkšķi, tas palīdzēs atslābināties, atpūsties no ikdienas rūpēm, nomierināties, paaugstināt pašnovērtējumu un labāk izgulēties.

Rādītājpirksts

tās ir bailes, līdz pat fobijai. Ja Tu baidies vai pat izjūti paniskas bailes, paberzē rādītājpirkstus. Dzīves tonuss un gribasspēks, spēja kontrolēt un uzlabot savu iekšējo pasauli, uzvarēt bailes un cīnīties ar savām vājībām – šī ir tās pozitīvās pārmaiņas, kuras var sasniegt ar rādītājpirkstu masāžas palīdzību.

Vidējais pirksts

 starp citu, Tu noteikti ātri vien uzminēsi, par ko tad šīs pirksts atbild. Protams, ka tās ir dusmas! Stress, naids, dusmas – organismu graujošas emocijas. Tās sirdij liek strādāt papildus režīmā, As**svadi ir pārslogoti un galvassāpes ir šo emociju sekas, ja izjūti tās pietiekami bieži. Vidējā pirksta masāža noteikti normalizēs šo stāvokli.

Zeltnesis

 tās ir skumjas un depresija. Psiholoģiski noteikti būs daudz vieglāk pārvarēt dažādas barjeras, paskatīties uz lietām no gaišās puses un pretoties problēmām, ja Tu veiksi zeltneša masāžu. Tas noteikti liks Tev uz dzīvi paskatīties mazliet savādāk.

Mazais pirkstiņš

 atbild par pašnovērtējumu. Nenoteiktība, šaubas, diskomforts – pamasē mazo pirkstiņu, jo tas noteikti palīdzēs Tev pārvarēt šīs sajūtas daudz vieglāk. As**s plūsma, kura uzlabojas šīs masāžas rezultātā, veicina smadzeņu darbību, tāpēc arī Tu pēkšņi aktīvi sāksi kaut ko darīt un sapratīsi, kā kļūt daudz produktīvākam.

 

Leave a Comment