Annele Rogozina: Kā uzburt svētkus sev un citiem

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Mēs visi cenšamies rūpīgi un atbildīgi gatavoties tam, lai svētki būtu izdevušies, krāšņi un atmiņā paliekoši. Lai mūsu katra svētku mirklis tiktu skaisti un gaiši nosvinēts, pasākumu organizētāja un Biznesa augstskolas Turība absolvente Annele Rogozina speciāli svētkiem veidotā vieslekcijā sniegs dažādus labus, inovatīvus un radošus risinājumus, kā arī dalīsies pieredzē svētku rīkošanā.

Mēs katrs savus svētkus padarām tik īpašus, cik spējam mēs paši. Zināšanas par to rīkošanu un plānošanu, kā arī dažādu ideju un ieteikumu gūšana, noteikti procesu spētu padarīt veiksmīgāku.

Pasākuma laikā tiks apskatītas vairākas ar svētkiem un svinībām saistītas tēmas, kas lieti noderēs ikvienam, kurš svētku brīdi vēlas padarīt īpašu, gaumīgu, krāšņu un atmiņā paliekošu. Svarīgi apzināties, ka katrs pasākums sākās ar detaļām, kā arī plānošana ir visa pamatā. Savā vieslekcijā Annele stāstīs par to, kā jebkuru ikdienišķu notikumu iespējams pārvērst svētku pasākumā, kā arī plašāks ieskats tajā, ko nozīmē plānot, organizēt un vadīt pasākumu. Atbilstoši tuvojošos svētku tematikai Annele Rogozina dalīsies viedoklī par to, ka un kāpēc Ziemassvētki ir svētku karalis. Uzzināsiet, kādas ir biežāk pieļautās kļūdas organizējot pasākumus, jo plānošanas procesā no tām jāprot izvairīties – tas ir viens no pamatnoteikumiem, lai svētki izdotos.

13. decembrī plkst. 18.00 Biznesa augstskolā Turība notiks svētku un pasākumu organizētājas un rīkotājas, Turības absolventes Anneles Rogozinas vieslekcija. Vieslekcijas tēma ir „Kā uzburt svētkus sev un citiem.”

Vieslekcijas apmeklējums ir bez maksas.

Aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu.

Leave a Comment