Apsargs, kurš knapi var atļauties sev nopirkt pusdienas, pārsteidz ar savu godīgo rīcību

Kāds Filipīnu iedzīvotājs ar lielāko prieku atdeva atrasto maisu ar naudu, kaut arī viņam pašam bija finansiālas problēmas.

honest-security-guard-who-could-barely-afford-lunch-returns-a-bag-full-of-money2
Apsargs Denijs Nemions strādā “Ninoy Aquino” starptautiskajā lidostā Filipīnās. Šis amats valstī nav ļoti labi atalgots, jo, piemēram, pat pusdienu nopirkšana katru dienu viņam sagādā grūtības. Lai varētu savilkt galus kopā, dažreiz viņš aizņemas naudu no kolēģiem.

 

Lasi vēl: Kādēļ šī sieviete nopirka pilnīgi VISU suņu patversmi – šāda rīcība tevi pārsteigs!

 

Kādā no savām ierastajām maiņām Denijs atrada somu, kurā bija 500 000 Filipīnu peso (9340 EUR). Cilvēkam, kurš ikdienā nevar atļauties pat paēst, tik liela naudas summa noteikti uzlabotu finansiālo situāciju, kā arī viņš spētu pabarot savu ģimeni mēnešiem ilgi.

honest-security-guard-who-could-barely-afford-lunch-returns-a-bag-full-of-money
Atšķirībā no daudziem citiem, Denijam godīgums bija svarīgāks par naudu. Viņš apzinīgi pildīja savus pienākumus un ziņoja par šo atradumu. Par laimi godīgums arī atmaksājās, jo somas īpašnieks viņam kā atlīdzību piešķīra 14 000 Filipīnu peso (261 EUR), kas ir aptuveni viena mēnešalga, turklāt papildus tam viņš ieguva arī atzinību no cilvēkiem visā pasaulē.

Leave a Comment