Atsacīšanās no šiem 2 produktiem ļāva šai meitenei notievēt par 50 kilogramiem!

landscape-1476128141-weight-loss-blogger

Pirmkārt, viņa pārtrauca gatavot izmantojot sieru un saldo krējumu. Tāpat viņa sāka izmantot svaigas ēdiena sastāvdaļās un gatavoja visu pati.

Kā Rebeka pati stāsta, viņas lielākais klupšanas akmenis bija tieši vīns. “Es mīlu vīnu,” viņa stāsta. Bet uzsākot veselīgo dzīvesveidu pārtrauca to lietot pilnībā, bet tagad to pa reizei malko brīvdienās.

Meitene pati atzīst, ka lielākās pārmaiņas bija tieši garīgās– saglabājot apņemšanos.

“Es nolēmu katru pirmdienu visu sākt no jauna. Bija ļoti, ļoti daudz brīvdienu, kad sanāca apēst vairāk nekā man vajadzētu, bet es neļāvu šīm kļūdām ļaut man noiet no ceļa un atteikties no mērķa, tāpēc es visu vienmēr atsāku katru nedēļu no jauna.”

Iepriekš nespēju noskriet vairāk par 30 sekundēm, bet tagad skrienu maratonus! Varu noskriet 16 kilomentrus bez apstājas.

Lasi arī: Jūs neticēsiet, bet šis hormons neļauj notievēt. Lūk, kā to risināt!

capture

Rebeka atklāj: “Beigu beigās svara zaudēšana nav nekas sarežģīts. Tomēr, nav nekādas īpašas tablets vai formulas, kas tevi padarīs tievu. Ja tu pareizi ēdīsi un sportosi, tu zaudēsi svaru. Tas varbūt nenotiks tik ātri kā esi iecerējis, bet ja pieturēsies pie plāna pietiekami ilgi, rezultāti būs neizbēgami!”

 

COMMENTS

Leave a Comment