Austrumu gudrība, lai piesaistītu bagātību, panākumus un laimi

Pieļaut kļūdu un to neizlabot nozīmē pieļaut citu kļūdu.

Jā, izdarīto dažreiz nav iespējams atgriezt, taču labot to nenozīmē atgriezties sākuma punktā. Labot nozīmē pārliecināties, ka šāda kļūda vairs netiek pieļauta. Korekcija ietver mācīšanās procesu no pagātnes situācijām.

Ja jūs pastāvīgi turat loku nostieptu, tas salūzīs.

Tas pats attiecas uz cilvēku, kurš pastāvīgi atrodas pilnā gatavībā un nenogurstoši strādā. Ja visu laiku strādā vai būsi saspringts, ķermenis neizturēs un salūzīs. Katram cilvēkam nepieciešama ainavu maiņa, atpūta, patīkamas emocijas. Ja nē, jums steidzami jāsāk situācijas labošana. Rūpējies par savu veselību, jo bez tās nav ne laimes, ne stabilitātes, ne spēka.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Lasi arī: Vēdiskā zvaigžņu prognoze: 5 laimīgākās un veiksmīgākās zvaigžņu zīmes

Mācīšana bez refleksijas ir bezjēdzīga

Vēl bīstamāka ir refleksija bez mācīšanās. Centieties pārliecināties, ka šie divi procesi darbojas paralēli un kopā. Fakts ir tāds, ka tas ir vienīgais veids, kā kļūt labākam un veiksmīgākam. Tava dzīve būs labāka, ja tu pārāk daudz nedomāsi par to, ko nesaproti. Labāk to nostiprināt, meklējot jaunu informāciju.

Izturieties ar cieņu pret visiem – pat pret saviem ienaidniekiem

Ir cilvēki, kas mūs sāpina. Izturieties pret viņiem ar cieņu nevis tāpēc, ka viņi to būtu pelnījuši un jūsu laipnības cienīgi, bet tāpēc, ka tas padarīs jūs par cienīgu cilvēku. Neesiet kā tie, kuri uz jums ir dusmīgi, negodīgi vai negatīvi. Paliec labsirdīgs, jo tā tu visiem parādīsi, ka esi pelnījis pretējo.

Jebkuru grūtību pārvarēšana sākas ar mazumiņu

Centieties nemeklēt vienkāršus veidus. Dariet tieši to, kas jums jādara. Ja jūs saskaraties ar ļoti sarežģītu uzdevumu, sāciet ar prioritāšu noteikšanu un sarežģītu uzdevumu sadalīšanu vairākos mazākos un vienkāršākos. Pirmais solis ir visgrūtākais, taču to var būtiski atvieglot, ja spert nevis nezināmajā un tumsā, bet gan tur, kur iekļūst gaisma.

Atbrīvojieties no tā, kas jūs esat, lai kļūtu par tādu, kāds varat būt

Kad mēs pierodam pie noteiktas lomas, ir gandrīz neiespējami kļūt par kādu citu. Atbrīvojiet savu prātu no domām par to, kas jūs šobrīd esat. Pārtrauciet turēties pie pagātnes un domāt, ka nevarat būt cits cilvēks. Ikviens var mainīties, taču, lai to izdarītu, vispirms ir jāatbrīvojas no pagātnes ietekmes un citu viedokļiem par to, kas jūs esat.

Lieto praksē no gudriem cilvēkiem apgūto gudrību

Nav jēgas lasīt šo rakstu, ja esi visu palaidis garām un nesācis rīkoties kā rakstīts. Gudrībai ir pilnīgi nulle jēga, ja tā paliek tikai skaņa, tikai burtu kopa. Ja vēlaties kļūt labāks, nepietiek tikai ar kaut ko zināt. Jums ir jāpielieto savas zināšanas praksē.

Atcerieties, ka nekad nav par vēlu kļūt labākam, lai arī cik grūts ceļš šķistu.

Leave a Comment