Autosportista Nā*e Siguldā: atzīst, ka VUGD darbinieki saistīti ar notikumu

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir ieinteresēts noskaidrot privātu svinību laikā Siguldā bojāgājušā autosportista Nika Elekša Nā*es apstākļus, jo pasākumā piedalījās arī VUGD darbinieki, tāpēc dienests patlaban ļoti cieši sadarbojas ar Valsts policiju šī notikuma izmeklēšanā, intervijā TV3 raidījumam “900 sekundes” sacīja VUGD priekšnieka vietnieks Kristaps Eklons.

Viņš apliecināja, ka dienesta darbinieki ir saistīti ar minēto notikumu, un viņi paši nākamajā dienā par to stāstījuši darba vadībai.

Darbiniekiem bija nepieciešams sniegt arī psihologa palīdzību, piebilda Eklons.

“Grūti šobrīd komentēt, kas tieši un kā tur ir noticis, tāpēc es aicinātu visus neizdarīt priekšlaicīgus secinājumus. Mēs pilnīgi noteikti esam motivēti un ieinteresēti, cik vien ātri iespējams, noskaidrot, kas īsti tur ir noticis. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka, ja tur ir noticis kāds pārkāpums, tai skaitā no mūsu darbinieku puses, tad nenoliedzami par savu darbību vai bezdarbību ir jāatbild,” norādīja VUGD priekšnieka vietnieks.

Viņš lika noprast, ka traģ**kās svinības apmeklējušie VUGD darbinieki nav atzinuši savu vainu saistībā ar jaunā vīrieša nāvi, taču to, kā viss ir noticis patiesībā, sāktajā kriminālprocesā izmeklēšot Pol***ja.

Pagaidām saistībā ar šo gadījumu neesot pamata kādu VUGD darbinieku atstādināt no amata pienākumu pildīšanas.

Lasi arī: Es mēģinu pierunāt savu vecmāmiņu atdot mums dzīvokli, jo mums drīz būs bērns, bet mājokļa nav

“Mēs esam pieprasījuši informāciju Pol***jai un gaidām arī no tās precizējumus, kā mums tālāk rīkoties. Mēs neapšaubāmi veiksim arī iekšējo pārbaudi, bet tam mums ir vajadzīgs vairāk faktu un informācijas, ko pārbaudīt dienesta iekšienē,” norādīja Eklons.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par to saka Iekšlietu ministrija 

Leave a Comment