Auzu pārslas ar mandarīniem un apelsīniem
Sastāvdaļas:
- 1/4 glāzes auzu pārslas
- 1/3 glāzes piena
- 1/4 glāzes jogurta bez piedevām
- 1 ēd. k. apelsīnu ievārījuma
- 1. tēj. k. medus
- 1/4 glāzes notīrītu un sagrieztu mandarīnu
Pagatavošana:
Saliec burciņā visas sastāvdaļas un samaisi tās. Uzliec vāciņu un ieliec uz nakti ledusskapī. Šādu ēdienu var glabāt līdz pat trim dienām. Pirms ēšanas – atdzesē!
Auzu pārslas ar banāniem un kakao
Sastāvdaļas:
- 1/4 glāzes auzu pārslas
- 1/3 glāzes piena
- 1/4 glāzes jogurta bez piedevām
- 1 ēd. k. kakao pulvera
- 1 tēj. k. medus
- 1/4 glāzes sagrieztu banānu
Pagatavošana:
Ieliec burciņā auzu pārslas, pienu, jogurtu, kakao pulveri un medu. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisi. Pēc tam pievieno banānus un akurāti samaisi. Uzliec vāciņu un uz nakti ieliec ledusskapī. Pirms ēšanas – atdzesē! Ledusskapī var uzglabāt divas dienas.
Auzu pārslas ar āboliem un kanēli
Sastāvdaļas:
- 1/4 glāzes auzu pārslas
- 1/3 glāzes piena
- 1/4 glāzes jogurta bez piedevām
- 1/2 tēj. k. kanēļa
- 1 tēj. k. medus
- 1/4 glāzes ābolu biezeņa vai svaigu ābolu gabaliņi
Pagatavošana:
Ievieto burciņā visas sastāvdaļas un samaisi. Uzliec vāciņu un uz nakti ieliec ledusskapī. Var uzglabāt līdz divām dienām. Pirms ēšanas – atdzesē!
Auzu pārslas ar ķiršiem un šokolādes gabaliņiem
Sastāvdaļas:
- 1/4 glāzes auzu pārslas
- 1/3 glāzes piena
- 1/4 glāzes jogurta bez piedevām
- 1 tēj. k. medus
- 1/2 tēj. k. vanilīna
- 1 ēd. k. sīki sagrieztas tumšās šokolādes
- 1/4 glāzes sagrieztu ķiršu (svaigi vai saldēti)
Pagatavošana:
Saliec visu burciņā un samaisi. Uzliec vāciņu un ieliec uz nakti ledusskapī. Var uzglabāt līdz 3 dienām. Pirms ēšanas – atdzesē!