Baiss fakts par plastiskām operācijām

Mēģinājums ķirurģiski uzlabot sejas ādas stāvokli parasti beidzās ar  galvas smadzeņu deformācijām un ar attīstības traucējumiem, kas saistīti ar nervu sistēmu. 

Tāda veida secinājumi tika atklāti ar eksperimenta palīdzību. Eksperimenti, kurus vadīja Pols Ekmens, parādīja, ka starp sejas muskuļiem un emocijām eksistē sakarība.  Piemēram, kad savelk uzacis smadzenēs nonāk signāls, ka cilvēks ir bēdīgs. Taču plastika šīs dabiskās reakcijas bojā. Disharmonija tiek uzskatīta par iemeslu depresijai, apātijai un pašnāvībām. Taču tas vēl nav viss. Neironi sāk jau agrāk izmirt, uzkrājās amiloīda olbaltumvielas, kas ir noteicošais faktors Alcheimera Sli**bai. Tādā veidā pasliktināta mīmika ir apliecinājums tam, ka plastiku varētu uzskatīt par smadzeņu novecošanas katalizatoru. 

 

 

 

Avots: myjane.ru 

COMMENTS

  • <cite class="fn">ibe</cite>

    sen zināms, ka starp sejas muskuļiem un emocijām ir tieša sakarība. tāpēc mākslīgs smaids izdalīs tos pašu hormonus, ko īsts. mēs paši varam ietekmēt savu garastāvokli, protams, ja nav depresija. tas pat grāmatās rakstīts, kas tur jauns?! analoģija ar sejas plastiskajā operācijām ir loģisks secinājums nevis jauns atklājums.

  • <cite class="fn">Tatva</cite>

    Kalifornijas zinātnieki nav tikušies ar Pugačovu un Gučenko. Šīs abas dāmas satriektu putekļos visus viņu pētījumus!

Leave a Comment