Bietes attīra ķermeni kā putekļu sūcējs, es gatavoju kokteili, lai attīrītu sevi no visa nevajadzīgā

SAGATAVOŠANA

Nomazgājiet bietes un burkānus. Nomizojiet sakņu dārzeņus.

Ja jums ir sulu spiede, izmantojiet to, lai izspiestu sulu no dārzeņiem. Pretējā gadījumā sarīvējiet un izspiediet sulu caur marli vai sietu. Savāciet sulu dažādos traukos, lai redzētu, cik daudz jūs saņemat, un ļaujiet biešu sulai brūvēt vismaz 2 stundas.

 

Neapstrādātas bietes satur daudz dzelzs un šķiedrvielu, kas ir labvēlīgas zarnām. Burkānu sula paātrina vielmaiņu un uzlabo redzi. Jaucot sulas, vēlams ievērot šādu attiecību: 1 daļa biešu sulas un 2-3 daļas burkānu sulas.

Lasi arī: 10 vingrinājumi gribasspēka trenēšanai

Lasi arī: 10 sapņi, kurus nedrīkst ignorēt: tie brīdina par liktenīgām pārmaiņām

Izspied sulu no citrona un āboliem. Pievienojiet to iegūtajam kokteilim. Ir zināms, ka citrons ir C vitamīna avots un imūnsistēmas aizsargs. Un ābolu sula ir bagāta ar holesterīnu iznīcinošiem pektīniem.

Sarīvē to uz smalkās rīves un pievieno dzērienam ingveru. Dziedinošā sakne stiprina asinsvadus, pazemina asinsspiedienu un uzlabo apetīti.

Dzeriet dzērienu vismaz vienu reizi dienā, vēlams tukšā dūšā. Dzeriet apmēram stundu pirms ēšanas.

Padariet šo barojošo sulu par daļu no jūsu ikdienas uztura un pastāstiet mums, kuras dārzeņu sulas jums patīk visvairāk.

Labu apetīti un labu veselību!

Mājas limonāde ar piparmētru un citronu ir vienkāršs un lēts dzēriens, kas remdēs slāpes un patīkami uzmundrinās. Es esmu īpaši gandarīta, ka šī recepte neprasa neko karsēt vai vārīt. Izņēmu no ledusskapja citronus, piparmētras un ledu, sarīvēju, samaisīju, sakratīju un dzeru!

Leave a Comment