Big Mac un ziedi divas meitenes noved līdz nepatikšanām

Divas meitenes, no kurām viena bija jaunāka par 16 gadiem, tika “nosētas” ar koķetām Twitter ziņām no sava skolotāja, kas beidzās ar randiņiem Makdonaldā.

24 gadus vecais skolotājs Lūks Maslens (Luke Maslen) abas meitenes, kuru vārdus nedrīkst nosaukt, pavedināja arī uz neķītrākām lietām.

Jaunākā no meitenēm ziņoja, ka viņai ar skolotāju sekss ir bijis trīs vai četras reizes – skolotāja mājās un meitenes guļamistabā pēc tam, kad viņi bija devušies kārtējā gājienā uz Makdonaldu. Viņa teica, ka viņš pat esot vēlējies precēties ar meiteni, tikai viņa neko nedrīkstot nevienam teikt.

Vecākā meitene teica, ka saņēmusi pāri 200 īsziņām katru dienu, apliecinot savu mīlestību pret šo meiteni vēl pirms viņiem bija sekss skolotāja mašīnā. Meitene stāstīja, ka skolotājs vēlējies satikties ar viņu un pēc tam aizbraukt uz pludmali. Tur viņi mašīnā nosēdējuši kādu stundu vienkārši runājoties. Viņa stāstīja, kā viņš ielicis savu roku viņai biksēs un kļuva ļoti neatlaidīgs – ievilka viņu savā klēpī un nodarbojās ar seksu. “Ne visai romantiski,” teica meitene.

Lai arī neizskatās, ka meitenes būtu pretojušās uzmanības apliecinājumiem, tomēr kādam nāksies pasēdēt cietumā!

 

Avots: www.shockintimes.co.uk

Leave a Comment