Bumbieru, ābolu un selerijas salāti ar aromātisku mērci: svaigums katrā kumosā

Pagatavošana:

Bumbieru un ābolu sagriež plānās strēmelēs, tieši to pašu izdara ar seleriju.

Sausā pannā apgrauzdēt riekstus, līdz tie kļūst zeltaini.

Uz lielās rīves sarīvē parmezānu.

Mērcei sajauc olīveļļu, citrona sulu un medu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Lasi vēl: Kāpēc veļas mazgājamajā mašīnā ir nepieciešams ievietot folijas bumbiņas: noderīgs triks saimniecēm

Lielā salātu bļodā sajauc bumbieru, ābolu, seleriju un riekstus.

Tieši pirms pasniegšanas pārlej salātus ar mērci un viegli samaisa.

Apkaisiet salātus ar rīvētu parmezānu.

 

 

Leave a Comment