Cilvēki, kuri dzīvo uz šīs salas, nogalinās ikvienu, kurš tai pietuvosies

3

Vienīgie kontakti ar salu

1896. gads Kāds notiesātais bija izbēdzis no cietuma – viņš pārvietojās pa jūru un tika izskalots uz Sentinenta salas. Pēc dažām dienām viņa ķermenis tika atrasts salas krastā – sadurts ar bultām un ar pārgrieztu rīkli.

1981. gada 2.augusts – kuģis ar nosaukumu Primrose pietuvojās salas krastam. Viens no kuģa darbiniekiem pamanīja vīrieti uz salas, kuram rokās bija bultas un šķēpi. Kapteinis centās izmantot radio, lai sazinātos ar viņiem un lūgtu palīdzību, jo viņu kuģis bija bojāts. Viņiem par laimi, kuģis turējās patālu no krasta un cilvēkus no tā vēlāk izglāba helikopteri.

2

Šī tiek uzskatīta par vienu no ievainojamajākajām ciltīm, jo tiem, iespējams, nav nekādas imunitātes pret gripu un masalām. Un, tā kā viņi ir tik ļoti izolēti no visas pasaules, pastāv ļoti liela iespējamība, ka viņi izmirs kādas epidēmijas dēļ.

Pēc 2004. gada milzīgās zemestrīces Indijas valdība izsūtīja helikopterus, lai redzētu, vai salas iedzīvotājiem nav nepieciešama palīdzība. Par izbrīnu sala pat nebija skarta – lai gan apkārt esošās salas bija piedzīvojušas lielus zaudējumus. Kad helikopters bija pietuvojies salai, uz to tika raidītas bultas, šķēpi un akmeņi.

north

Lasi arī: Sliktākā vieta pasaulē, kur saķert iesnas – indiešu cilts, kur sievietēm degunā ievieto tapas

Visticamāk, šī cilts uz salas ir dzīvojusi aptuveni 60 000 gadu!! Un nav brīnums, ka tādas izolētības dēļ šī cilts ir tik naidīgi noskaņota. Indija pat ir apstiprinājusi likumu, kas neļauj salai pietuvoties tuvāk par aptuveni 5 kilometriem. Laikam jau ka izvairīšanās no kontakta ar mums ir laba lieta!

Avots: www.theawesomedaily.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">sos</cite>

    uz to salu vajadzētu nosūtīt visus izvarotājus ,pedofīlus un vairākkārt tiesātos varmākas. UZREIZ SAMAZINĀTOS NOZIEDZĪBA

    • <cite class="fn">Ahzazhaza</cite>

      XD akd…bet ja nopietni, vajadzētu gan

    • <cite class="fn">Izbrīnītais</cite>

      Kāpēc tiem cilvēkiem būtu jātiek galā ar mūsu sabiedrības atbirumiem? Kā būtu ja uz tavu dzīves vietu regulāri kāds sūtītu savus atkritumus? Diezgan švaka tev tā ideja.

Leave a Comment