Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 1. februārim

Lauva

Mēģiniet uzņemties vadību ģimenē un attiecībās ar partneri. Pārtrauciet dot norādījumus un pieprasīt neapšaubāmu paklausību, mājnieki paši var izlemt, ko darīt. Ja turpināsi komandēt vienmēr un visur, “dumpis uz kuģa” neaizņems ilgu laiku.

Jaunava

Ja jau no paša rīta nepamet sajūta par gaidāmajām pārmaiņām, zini, ka priekšnojautas tevi nemaldina. Šodien var pavērties jaunas perspektīvas profesionālajā jomā, būs iespēja pacelties pa karjeras kāpnēm un palielināt ienākumus. Vai arī notiks izmaiņas personīgajā dzīvē, attiecības ar partneri sasniegs jaunu līmeni, un vientuļās Jaunavas var paļauties uz daudzsološu paziņu.

Svari

Pastāv iespēja uzlabot attiecības ar partneri, un vientuļie Svari šodien var paļauties uz pretējā dzimuma labvēlību un simpātiju rašanos. Tie, kuriem ir bērni, varēs parādīt sevi viņu acīs kā mīlošus, saprotošus un vērīgus vecākus.

Skorpions

Šodien jūs varat būt ļoti dusmīgs uz kādu no saviem kolēģiem, partneriem vai klientiem. Diemžēl cilvēki ne vienmēr pilda savus darba pienākumus tā, kā nākas, atļaujas pievilt citus un nepildīt solījumus. Jums nav jābūt skaļi sašutušam un jāpavada diena, lai kārtotu lietas, bet ņemiet vērā situāciju. Cilvēks, kurš tevi pievīla, ir vienkārši neuzticams, lai arī kā viņš censtos tavās acīs parādīties kā apstākļu upuris.

Strēlnieks

Ja vēlaties kādam piezvanīt vai sarunāt tikšanos, neatlieciet to uz citu dienu. Tieši šodien cilvēks, ar kuru jārunā, ir visatvērtākais saziņai. Saruna būs auglīga, panāksiet nepieciešamās vienošanās vai varēsiet iegūt vērtīgus padomus.

Mežāzis

Šodien tev vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar tiem, kuri pastāvīgi vēršas pie tevis ar lūgumiem. Lai palīdzētu šim cilvēkam, jums nebūs ne laika, ne iespēju, ne vēlēšanās. Lūgumraksta iesniedzēja neatlaidība jūs tikai satracinās un piespiedīs jūs diezgan pēkšņi atteikties, un tad jums būs jānožēlo grēki savas nesavaldības dēļ.

Lasi arī: Renātas Rajevskajas spēku dodošā prognoze 2023. gadam visiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Ūdensvīrs

Centies atrast laiku kopā sanākšanām ar draugiem, publisku pasākumu apmeklēšanai. Tagad jums ir jāuzlādējas ar pozitīvām emocijām, un, ja esat viens, tad jums ir iespēja satikt savu mīlestību.

Zivis

Šodien tev vajadzēs daudz spēka, lai pārliecinātu priekšniekus par savas rīcības pareizību. Mēģiniet iepriekš padomāt par argumentiem par labu tam, ka jums tas jādara, nevis citādi. Pamatojiet savu nostāju ar statistikas datiem, autoritatīvu ekspertu viedokli vai citiem argumentiem atkarībā no jūsu darbības jomas.

Leave a Comment