Tievēšana pēc figūras tipa- efektīvākais veids, kā notievēt!

1. Trīsstūris

1

Raksturīgākās iezīmes šādam ķermeņa figūras tipam ir šauri pleci, tievs viduklis un plati gurni. Šī figūras tipa diētai sevī būtu jāiekļauj vienkārši produkti: jūras zivis, pienu vai biezpienu, tomātus, brūnos rīsus un daudz zaļumu. Tev noteikti vajadzētu aizmirst par makaroniem, gāzētajiem dzērieniem un produktiem, kas satur dzīvnieku taukus.

2. Aplis

2

Šis ķermeņa figūras tips atšķiras ar savām apaļajām formām, jo šīm daiļā dzimuma īpašniecēm bieži vien ir diezgan lielas krūtis, bet viduklis pa diametru ir tāds pats kā krūšu kurvis. Uzturā vajadzētu iekļaut vairāk šķiedrvielas un svaigus augļus, arī jūras zivis, medus un valrieksti šīs figūras īpašniecēm noteikti nāks par labu. No uztura vajadzēti izslēgt baltmaizi, dzīvnieku taukus un produktus, kas cepti saulespuķu eļļā.

3. Taisnstūris

3

Šīs figūras tipa sievietēm vidukļa rajonā nav ierasto “sievišķīgo līniju”. Uzturā noteikti vajadzētu iekļaut lielu daudzumu augļu un dārzeņu, tāpat arī var un vajag ēst gaļu, bet tikai vārītu. Dienā ir nepieciešams apēst vismaz 100 g biezpiena, bet no uztura būtu jāizslēdz alkohols, kafija un kartupeļi.

4. Smilšu pulkstenis

4

Šis figūras tips tiek uzskatīts par pašu pilnību, jo proporcionālie pleci un gurni ir katras sievietes sapnis. Šīs figūras tipa diēta sevī iekļauj liesu gaļu, zaļos lapu dārzeņus un dabīgās sulas. Pilnībā būtu vēlams atteikties no baltmaizes, aizvietojot to ar galetēm, bet reizi nedēļā uztaisīt atslodzes dienu.

5. Apgriezts trīsstūris

5

Šī figūras tipa īpašnieces bieži vien ir sportistes. Šo sieviešu pleci ir platāki par gurniem. Uzturā noteikti vajadzētu iekļaut jūras zivis, piena produktus un pākšaugus, bet aizmirst vajadzētu par gāzētajiem dzērieniem un kalorijām bagātiem miltu izstrādājumiem.

Leave a Comment