Šajā skaistajā meitenē nav nekā īpaša… Bet, kad viņa novelk drēbes… wow!

modele

Lielākoties mūs kā personības veido ne pārāk pozitīvi apstākļi, bet gan otrādi – ceļā sastaptās grūtības un šķēršļi. Pateicoties tiem, mēs no dzīves gūstam mācības un noslīpējam vienas vai otras rakstura īpašības, bez kurām diemžēl nevaram iztikt..

Šo skaisto meiteni ar modeles ārieni sauc Paola Antonini. Viņas skaistums spēj apburt ikvienu vīrieti. No viņas staro neapskaužams dzīvotprieks, harizma, apburošais smaids spētu atkausēt jebkuru sirdi. Tomēr aiz skaistās ārienes slēpjas kāds briesmīgs notikums.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir visgrūtāk aizmirst!

Viņai dzīvē nav klājies viegli. Lieta tāda, ka pirms diviem gadiem Ziemassvētku vakarā Paolu Antonini notrieca mašīna. Ār*ti brīnumainā kārtā izglāba meitenes dzīvību, bet nācās arī kaut ko upurēt..

 Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas ar viņu notika un skatītos attēlus:

COMMENTS

  • <cite class="fn">x</cite>

    forši viņai, paveicās piedizmt ar simpatisku seju… citiem ir daudz smagāk, bet nav paveicies tikt pie smukas sejas un tāpēc vien nevienam neinteresē

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Jaa skaistumam ir nozime bet viss ir qalvaa. Ja Pec traumas butu guvusi psihiskas novirzes tad gan nebutu ne dzivesprieciga ,ne laimiga,nepievilinatu citus. Buutu cits stasts.

Leave a Comment