Pagatavošana:
Kabaci rupji sarīvējiet, pievienojiet sāli un atstājiet to uz 10 minūtēm, pēc tam nolejiet radušos šķidrumu. Sīpolu un ķiplokus smalki sagrieziet. Pannā uzsildiet 2 ēdamkarotes olīveļļas, apcepiet tajā sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini. Burkānus smalki sarīvējiet. Lieciet ūdeni (vai buljonu) uz uguns un uzvāriet. Nemitīgi maisot, pievienojiet klāt mannā un vāriet vēl 3 minūtes, līdz tā paliek biezāka. Noņemiet nost no uguns un ļaujiet tai atdzist.
Sajauciet burkānus, mannā, zaļumus un kabaci, pievienojiet iemīļotākās garšvielas. Izveidojiet kotletes, lieciet tās uz cepampapīra un lieciet 180°C uzsildītā cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.
Labu apetīti!
fithacker.ru
[…] Lasi vēl: Diētiskās kabaču un burkānu kotletes – drīkst ēst pat pirms gulētiešanas! […]