Dīvainākās lietas, kas nofilmētas bērnu auklīšu kamerās – #5 nespēju noticēt!

“Neesmu vecāks, bet vienreiz pieķēru auklīti, paņemam bērna sedziņu, aptinot to sev ap kaklu un “lidinoties” tādā paskatā pa istabu. Jāmin, ka bērna gultiņa bija pietiekami augsta, lai viņš šo šovu palaistu garām. Nav pat jēgas piebilst, tomēr noskaidrojām, ka auklīte lielākajā daļā darba laika bija “salietojusies”.”

“Bērna monitorā redzēju, kā mana māsa ieiet istabā, pieiet pie tēva un cenšas viņu pārliecināt par to, lai mani izslēdz no testamenta.”

“90-tajos gados strādāju par pirmsskolas skolotāju. Skola izdomāja klašu telpās izvietot drošības kameras, lai vecāki varētu sekot līdzi tam, kas notiek skolā. Viņiem tika piešķirti lietotājvārdi un paroles, tomēr video nebija redzams nevienam, kura bērns tajā brīdī nebija skolā. Bet tajā visā bija problēma. Mēneša laikā pie mums vairāki vecāki sāka sūdzēties par citu vecāku kameru video lietošanas paradumiem. Viens no viņiem masturbēja, skatoties uz mani un otru skolotāju, cits masturbēja, skatoties uz bērniem. Kāds cits vīrietis bija datorā saglabājis mapi ar kāda cita skolnieka vārdu.

Lasi vēl: Šī auklīte ir īsts eņģelis, jo viņas rīcība pārsteidza daudzus + aizkustinošs video

Tā arī pienāca gals šīm kamerām. Tikai vēlāk uzzināju, ka šādi gadījumi nav nekāds retums skolās, kurās tiek izvietotas kameras.”

Tā nebija kamera, bet gan bērnu telefons. Mana tante stāstīja stāstu par laiku, kad viņas bērni vēl bija mazi. Kādu dienu viņa gulēja gultā un pēkšņi izdzirdēja dobju balsi sakām: “Tas esmu es, monstrs, atnācu pēc tevis.” Protams, viņa krita panikā un skrēja pie sava bērna – tur nekā nebija. Kad viņa atnāca atpakaļ, balss atkal teica to pašu. Un tad viņa saprata, ka tas ir kaimiņš, kurš spēlējās ar savu bērnu. Viņiem bija vienādi telefonu modeļi, kas kaut kādā veidā uztvēra vienu un to pašu signālu.”

“Kad vēl biju mazs, aptuveni nedēļas laikā no mazliet apaļīga kļuvu ļoti tievs. Vecāki uztraucās, ka esmu slims, un, kad viņi par to jautāja manai auklītei, viņa atbildēja, ka viss ir kārtībā. Pēc dažām dienām viņi izdomāja uzstādīt kameras, lai redzētu, kas notiek. Izrādījās, ka auklīte man iedeva paēst tikai dažus kumosus un pārējo izmeta ārā, lai viņa ātrāk varētu tikt prom no darba. Viss tika nofilmēts kamerā – viņa nākamajā dienā tika atlaista.”

Avots: viralnova.com

 

Leave a Comment