Dīvainākie skaistuma triki, kurus izmanto slavenības; #3 neiedomājami

1. Konturēšana ar kukurūzas cieti Kimas Kardašjanas stilā

Cornstarch-Contouring

Kima Kardašjana un citas slavenības ir šīs metodes lielas cienītājas. Ziņas izmanto kukurūzas cieti, lai konturētu seju, izceļot savus vaigu kaulus un pārējās vēlamās kontūras. Lai gan Kima ir nodrošināta ar visu labāko, kas pasaulē ir, pat ja Keney kādu dienu būs izputējis, viņa tāpat varēs sevi nodrošināt ar perfektām sejas kontūrām.

 

2.Tumšie loki nost ar oranžu lūpu krāsu

Cover-dark-circles-with-red-lipstick-tutorial

Šo tu pavisam noteikti būsi jau redzējusi, taču šo metodi izmanto ļoti daudzas slavenības, un pavisam noteikti spēsi atrast neskaitāmus pamācību video vietnē Yotube .

 

3. Kola kupliem, lokainiem matiem

Coca-Cola-Hair

Šo skaistumam viltību bieži izmantojot modele Suki Waterhouse. Viņa stāsta, ka, matos ielejot kolu, tie pēc tam kļūstot kuplāki un viļņaināki. Vai tā tiešām ir? To mēs atstāsim jūsu ziņā.. ( video piemēram, kur tiek eksperimentēts ar to-  tipping full-fat Coke over your head)

 

4.Matu lokošana ar tualetes papīru

Toilet-Paper-Hair-hack

Ja aktīvi seko līdzi skaistuma nozares jaunumiem dažādās interneta vietnēs, tad noteikti arī būsi redzējusi vai dzirdējusi kaut ko par šo matu lokošanas veidu. Lai cik dīvaini tas neliktos, taču tas strādā, un nu jau yotube ir iespējams atrast simtiem video ar pamācībām, kā to izdarīt vislabāk un efektīvāk, turklāt šādi tiek saudzēti arī mati un ietaupīts laiks un līdzekļi . ( video piemēram –  bog roll in her barnet)

 

5.Vairs nekādas pielīmētās, mākslīgās, sintētiskās skropstas

Cotton-False-Eyelashes-tutorial

Ļoti efektīvs veids un ietaupīsi naudu, saudzēsi skropstas un iegūsi dabīgu izskatu. Šo metodi arī izmanto daudzas zvaigznes, kuras nevēlas bojāt savas skropstas. ( Lūk, viens no piemēriem video-  alternative to fake lashes .)

 

Ja esi kādu no šiem trikiem izmēģinājusi, dalies savā pieredzē!

Leave a Comment