Dīvaini fakti par seksu. #9– diezgan loģiski!

#1. Sperma palīdz cīņā ar depresiju. Tā satur ķīmiskas vielas, kas spēj pacelt garastāvokli, pastiprināt tuvības sajūtu un pieķeršanos, kā arī labvēlīgi ietekmēt miega stāvokli.

#2. Pie sievietes maksts, dzemdes kakla, klitora un krūšu galiņu stimulācijas aktivizējas pilnīgi dažādas sievietes smadzeņu daļas.

#3. Vidēji sievietes orgasms ilgst 20 sekundes, kas ir par 14 sekundēm ilgāk nekā vīriešu.

#4. Pie stipra uzbudinājuma palielinās As**s plūsma ne tikai dzimumorgānos, palielinot tos, bet arī sejā, kā rezultātā dažiem tas var atsaukties uz degunu, radot aizlikumu.

Izlasi arī: 10 biežākie vīriešu jautājumi par seksu

#5. Spermatozoīdi spermas bankās glabājas pie – 196°С temperatūras.

#6. Dažas sievietes dzemdību laikā izjūt orgasmu.

#7. Izņemot cilvēkus, baudas dēļ ar seksu nodarbojas arī bonobo šimpanzes un delfīni.

#8. Neskatoties uz to, ka daudzi galvassāpes izmanto kā iemeslu tam, lai no seksa izvairītos, patiesībā sekss var palīdzēt no tām atbrīvoties, jo tas normalizē spiedienu un tāpat arī palīdz ķermenim izstrādāt endorfīnus, kas ir vienīgie sāpju remdinošie hormoni cilvēka organismā.

#9. 85% vīriešu, kuri ir seksa laikā ir miruši no infarkta, Nā*es brīdī krāpa savas sievas.

#10. Grieķijas iedzīvotāji vidēji ar seksu nodarbojas 138 reizes gadā, atrodoties līderu pozīcijās šajā pasaules seksuāli aktīvo sarakstā. Visslinkākie šajā sfērā ir japāņi ar 45 reizēm gadā.

#11. Merilina Monro, pati slavenākā 20. gadsimta seksa ikona, atzinās draugam, ka, neskatoties uz to, ka viņai bija trīs vīri un vesela armija mīļāko, viņa gandrīz nekad nav izjutusi orgasmu.

#12. Viena tējkarote spermas satur aptuveni 5 kalorijas, bet nodarbošanās ar vētrainu seksu vismaz pusstundas garumā sadedzina vidēji 100 – 200 kalorijas.

#13. Vibrators sākotnēji bija izgudrots, lai ārstētu sievietes ar diagnozi “histērija”.

#14. Šokolāde satur tādas ķīmiskas vielas, kas izsauc eiforijas sajūtu un atbild par paaugstinātu seksuālo pievilcību.

#15. Ejakulācijas laikā sperma pārvietojas ar ātrumu 45 km/h.

Leave a Comment