Drīzumā parādīsies visai īpašs vīna paveids

Zinātnieki ar pūlēm cenšas izveidot sarkanvīnu, kuru lietojot pat pārmērīgā daudzumā neizraisīs paģiru sindromu nākamajā dienā. 

Jaunajā produktā mediķi ietekmēs rauga DNS, kas tiek izmantots vīna brūvēšanai. Tādējādi cukuru apstrādāšanās notiks ātrāk. Taču galvenais ir, ka šī procesa laikā nerodas blakusefekti, “pateicoties” kam pēc pārmērīgas vīna lietošanas nenomāks galvassāpes. 

Jaunais vīns sniegs vēl vienu ne mazāk svarīgu priekšrocību: resveratrols tajā būs 10 reizes vairāk nekā parastajā. Turklāt kā sastāvdaļās vīnā, pateicoties raugam, varēs iekļaut tādus elementus kā žeņšeņs, lai produktam sniegtu aromātu un jaunu garšu. 

 

Avots: myjane.ru 

Leave a Comment